halloween

Firar ni halloween?
Inte vi, gjorde det när jag va liten men inte längre. Så vår helg ska vi ägna åt mys. Ikväll kommer vänner hit och vi ska se på Idol. Äte grönsaker, chips och dipp! Ebba sover i vår säng. Tar en powernap då hon knappt sovit någonting idag! i morgon blir det vanningen på förmiddagen med henrik, sanna och tilda. Sen kanske middag hos mina föräldrar!











Tiden går fort. På denna bilden är ebba 7 månader



"kungen och drottningen"

Igår va "kungen och drottningen" på besök hos oss. Blev så glad när dom ringde. Va mysigt=)
Så det blev ingen powerwalk igår. Men en mysig kväll iaf!

Idag har vi ingen planerat! Någon som har förslag eller någon som vill göra något? Nu på dagen? Ikväll ska vi bara ta hand om varandra och mysa hela familjen. Det behövs, va längesedan nu.

Jag har ett mål idag iaf. Det är att ta hand om berget med tvätt jag lyckats samla på mig=) Sen ska vi till skogen och gå, rasta hunden!

 

Ska lägga upp auktioner på tradera idag oxå!


maten serverad

Jag har nog lite lyx. Ibland ringer min farmer och säger att hon kommer förbi en runda.
Då vet jag att till 99% av gångerna har hon antingen färdig middag med sig, så som kalops, fläskfilégryta eller kycklinggryta=) Eller så kommer hon med blöjor, tvättmedel och dylikt. Alltid har hon någonting med sig til ebba. Idag hade hon Fläskfilégryta, en cykel till ebba och en traktor=) Vilket innebär att jag slipper laga mat idag! Det ända jag behövde göra var att skala potatisen! Oj vad jag känner mig bortskämd....men det får man lov att göra.

Idag har vi tagit en härlig promenad i skogen, Jag enzo och ebba. När vi gått rundan och kom till bilen så gjorde enzo utfall mot en man som kom i från skogen. har aldrig förut sett honom göra så. Fy vad pinsamt det blev. jag vet ju om att han aldrig skulle göra så om det inte va så att han kanske blev skrämd, vilket jag tror att han blev. PINSAMT.
Varit och druckit kaffe hos emma och barnen har lekt lite. Nu sitter jag här i väntan på min man med ytterligare en kopp kaffe. Kaffe är GOTT=)

Promenad med nettan sen=) 

solsken=enerigi

Ja så är det. Så nu ska vi klä på oss och ´bege oss till skogen. Måste motionera oxå......Och vi behöver solsken!

nästan bra!!!

18/11 kl 10.00 ska jag allergitesta mig!=)


Ja lite respons blev det utifrån mitt förra inlägg. Men det va inte riktigt sånna kommentarer jag va ute efter.
Vill ni verkligen inte veta någonting alls? Vad jag tycker om politik behöver ni inte fråga för jag kan INGENTING=)

Solen skinner ute idag så jag ska faktiskt klä min dotter varmt, för idag är de kallt, och så ska vi ta oss till skogen och gå en lång runda. Frisk luft behöver man varje dag! Iaf någon timme.

Hemskt om man skulle sitta inne hela dagen en sån här fin höstdag. Solsken ger en energi och man blir glad och pigg. pröva, ni som kanske är sänna innesittar människor. Pröva, det fungerar till 100% 
Sen idag blir det kaffe hos emma=)

Ni är urusla!!!!

Vad ska jag skriva för att ni ska kommentera?
Vad vill ni läsa?
är det jag skriver tråkigt?
Kom med förslag till mig.
Vill ni veta någonting om mig som jag redan inte har skrivet om?
 Ställ din fråga, jag svarar!!!!.........

Flitig som en myra men trött som ett ålderdomshem=)

Det är jag nu. Känner mig kreativ och på humör idag trots att vi har haft en helvetisk natt bakom oss. Ännu en tand på gång kanske? Min dotter har bestämmt sig för att vakna tidigt. Usch säger jag. La mig på soffan en stund bara för att jag va så trött. Bestämmde mig till slut att städa. Måste ju göra nått för att hålla mig vaken. Sen är jag på det humöret idag, att jag skulle kunna städa över allt. Men det finns där inte tid till när man har en liten!
Idag blir det svedala, gå på lekplats och gunga kanske! Vara ute ska vi vara iaf!

Powerwalkede igår och det va himmla skönt!

det är min tur nu=)

Har varit i stan en runda och lunchat med mamma och min syster. Skulle se om jag hittade en jacka till ebba då den hon har börjar bli förliten och jag anser att det fortfarande inte blivit overall väder. Jo ett tag va det de men nu är det 10grader ute och då räcker det med jacka. Men ack nä här blev det ingen jacka. Istället fick jag en tröja av mamma.=)

Ebba sover nu och det börde jag oxå göra om jag ska orka promenare ikväll!
Hon sov ska jag väl skriva för just i detta ögonblicket vaknade hon igen=) Nu sitter hon i sin gåstol!

omställning av klockan borde vara förbjudet!!!

varför ska man flytta fram och tillbaka klockan? all vadv dygnsrytm blir pannka! ebba som i vanligt fall vaknar halv sju vaknar nu mera halv sex! idag till och med halv fem och det är INTE okej=)får hoppas på att hon somnar snart igen! kan inte skylla på att jag har vitaminbrist längre och att det är därför jag är trött! nä jag ÄR trött på riktigt! ingen vitaminbrist!

idag ska vi åka och äta lunch med ebbas mormor på kniv och gaffel!kanske shoppa lite kläder! n jack till ebba! eftersom inte vädret kan hålla sig så tycker jag det är för varmt att ta på overall! och jackan hon har är snart förliten den oxå!

promenad ikväll!!!



Helgen är räddad, ELLER INTE

Fredagen började med att jag hade en mysig morgon med min älskade dotter. Halv tolv kom hennes farmor och hämtade henne. jag skulle till helsingborg och göra vid mitt hår.
Tog en härlig promenad med min underbara hund=) Sedan bar det av till svedala, upp till sanna en sväng. Emma kom och vi gick till henne, hämtyade almas flaska och lämnade den. Sedan bar det iväg till helsingborg. Emma skulle göra vad sin naglar och jag skulle fixa hårt. Blev skit snygg, Blonda slingor värvat med mörka. SÅ snyggt! Hem igen efter fem timmar, ostbricka och lite cider. Ebba skulle sova hos sin farmor. Micke gjorde började med renoveringen av köket. Upp i morse och iväg och stor handla med mamma. Micke höll fortfarande på med köket. Med hjälp av kristoffer och bäver.

På med arbetskläderna, iväg och jobba några timmar och nu sitter jag här.
Va meningen ebba skulle komma hem idag men micke och bäver hann aldrig bli klara med köket så hon fick stanna hos farmor en natt till. Och vet ni. Jag SAKNAr min dotter så att det gör ont. Men samtidigt så har hon det bättre hos farmor än hemma i all denna stress och röra. Och jag ska jobba mellan 8-17 i morgon. I morgon får jag träffa mitt troll.

Så min helg har INTE varit sådär jätte bra med tanke på att jag inte träffat ebba sen i går förrmiddags. *snyft*
Alla ni mammor där ute vet precis vad jag pratar om!

Snart blir det sängen, en dusch först, bortsa tänderna. Och lite mer internet=)

Blond eller brunett? Eller Både och?

Jag kan inte bestämma mig! Ska jag blondera mig?, bara göra blonda slingor? Blonda slingor och mörka under? HJÄLP. Jag kan inte bestämma mig. Får rådfråga Emma påvägen upp i bilen. Och sen får jag fråga Emmy när vi väl är framme.

Ikväll blir det idol hemma hos sofia. Jag är barnledig. Micke ska fixa med köket och börja med renoveringen av bänkskivan och kaklet! Han ska ha tagit hjälp av Bäver och kristoffer!

Lillstumpan somnade igen. Jätte trött. Så nu har jag tid på mig att i lugn och ro göra mig i ordning! Fast jag skulle behöva äta, sova en stund till och duscha och jag tror inte jag hinner med alla tre på den stunden ebba sover.

Sälja eller behålla?

Har varit i stan med sanna idag och köpt en ny bilbarnstol till ebba. Denna ska hon ha till hon blir "äldre" runt tre fyra räknar man! Dom hade kampanj på Babyringen så då passade vi på. Blev julklapp från mormor och morfar och farmor och farfar! Tack säger vi och bugar!

Så nu är frågan vad ska vi göra med den gamla? Ska vi sälja den eller behålla den? Jag säger ju att jag inte ska ha fler barn men man vet aldrig? Min syster ska förhoppningsvis ha barn någon gång i framtiden så man kanske ska spara den till henne. Men hon ska ju liksom vi oxå få nya saker till sitt barn. Nä jag har inte riktigt bestämmt mig. Men jag tror nog att jag ska lägga ut den på blocket så får vi se om den blir såld. Har en massa andra saker som jag kan sälja. Eller kanske tradera? Vilket är bäst? tradera eller Blocket?

Ikväll får jag besök av anneli och Carrro. Ska dricka kaffe och snacka skit=)
Ebba har nyss somnat en stund så då ska jag oxå passa på att vila mig lite.

Vi tänker på er!........

här dansar vi INTE på rosor men vi MYSER

Jag har länge gått och tänkt på en sak. Varför valde jag att skaffa barn så tidigt i mitt liv? Jag älskar min dotter mer än någonting på denna jord och jag ångrar henne aldrig. Det jag undrar är varför vi valde att skaffa henne så tidigt. Tiden i vårt förhållande va nog rätt. Det är inget som är lätt att vara mamma. Tvärtom det är rätt jobbigt men samtidigt helt underbart! Jag kommer ihåg att jag tänkte att gud så mysigt vi ska ha det, mysigt har vi det men det är påfrestande vissa dagar. När hon va så där pytteliten så sov hon mest. Nu om dagarna så är det fullt ös. Men så är alla människor. Sover på natten och är vaken på dagen. Mitt lilla troll hon sover ibland på äterna. Det saknar jag oxå, en hel natts sömn. Men jag skulle uppofra hela mitt liv för ebba. Och en sån bagatell som en hel natts sömn. En bagatell tänker ni säkert nu. NÄ det är inte en bagatell för mig. Jag behöver min sömn för att vara människa och framförallt för att orka med. Och eftersom jag inte får den sömnen på natten och inte har fått på mycket länge så får jag ta igen den på dagen. Men då kommer man till det dilemmat.Jag orkar inte sitta här hemma och kolla på samma kossor i hagen, se samma tavla och glo på samma tv varje dag! Inte ebba heller. och min kära dotter hon somnar förtillfälligt nästan bara i sin bilstol när vi åker bil! Det är ju inte direkt så att jag kan ta en power nap i bilen bakom ratten undertiden bilen rullar?! Kanske ska installera en autopilot?

Det jag vill komma till.
Blir det fler barn för er som precis fått eller håller ni där?
Alla ni tjejer som tror att det är en dans på rosor att bli mamma och få gå hemma i över ett år. Det är INTE en dans på rosor men det är himmla mysigt. SÅÅÅÅ mysigt



Barnbidrag= Stan en runda.
Vi ska förresten till IKEA ikväll oxå, vilka idioter vi är som åker till ikea på deras öppningsdag. MEN vi måste för köket ska bli färdigt till helgen!!!Måste välja mosaik oxå, några förslag?

mammafika delux=)

Idag har jag och ebba som sagt tagit en härlig promenad med hunden i skogen. Kändes nästan som en vår dag för ett tag men när man sen tänker på det och kommer på att det är oktober så blir det genast kallt=)

Efter skogen tog vi oss hem för att lämna av enzo och sen blev det mamma fika hemma hos emma. Gott med kaffe och trevligt sällskap gör ens dag! Fick även bokat tid hos emmy för att klippa och göra slingor i håret på fredag. Dock i helsingborg men hur ofta klipper jag mig eller unnar jag mig något?! ALDRIG så nu ska jag ta mig pengar och göra det. Mannen får säga vad han vill!
jag får väl skaffa mig pengar på annat håll.  Mamma kanske är beredd att sponsra med en liten peng. Det brukar honinte vara svår med......

Det kändes märkligt men samtidigt bra. Så längesedan. Men avslappnat och jag är inte den som är den!

Barnbidrag!

Idag är det den 20:e och vi alla mammor vet vad som sker då. Jo en liten summa pengar kommer in på våra konton som ska gå till mat, kläder och dylikt till våra älskade barn. Men där är en sak jag INTE förstår. Hur i helvete kan dom få för sig att 1050kr ska räcka till detta? Har man pengar för övrigt som man kan änvända till detta oxå så självklart att dom räcker, men tänk dom mammorna som INTE har så det räcker. Förjävligt tycker jag. vad tycker du?


Barnbidraget får denna månaden stanna kvar på kontot. Har dock beställt ett par nike skor till ebba via deras hemsida! Dumt men dom va himmla söta tyckte jag och inte så dyra som ett par nike skor brukar vara. 250kr faktiakt. Ska handla en ordentlig mössa till lillafisen oxå på P.O.P. dom är toppen bra. Kostar därefter men dom håller länge och är i bra kvalitet!

Idag händer det nog inte allt för mycket. Ska ta mig ut med hunden. Försöka röja upp här lite efter mannen som är expert på att lägga saker runt omkring sig vilket kan göra mig fruktansvärt irriterad. Finns säkert dom som tycker det är helt onödigt att bli irriterad över men. Nä ordning och reda sen kan man slappna av!
Vi ska nog ta oss ner till svedala en sväng idag och hälsa på Sanna och tilda. Kanske en sväng om in till Emma och Alma som undrade om vi inte skulle dricka kaffe en dag.

Till helgen startar projekt NR 2 här hemma. Diskbänken och kaklet ska bytas. Så jag har fått ett uppdrag att finna ett kakel jag vill och tycker är fins.
Några förslag på var jag kan se mig efter det?


Ibland blir jag rädd när jag läser, är det mig det står om? Men varför, jag har väl inte gjort något?

en härlig dag!

Nettan har varit hemma och varit ledig idag så vi åkte dit. Åt en mysig frukost med bullar, såg reprisen på One tree hill, en ny säsong har börjat. Och detta va jag helt ovetandes om. hur detta kunde förekomma har jag inte den blekaste om=) Mitt favorit program. jag bara älskar den serien. Hade jag fått bestämma så hade jag velat vara en del in det livet. Underbart!

Efter avsnittet gjorde vi oss i ordning för vi bestämmde oss för en tropp till Burlövs Center. Kian behövde nya jeans och jag behövde komma ut! Käkade lunch där och sen körde vi hem!

Ikväll blir det en simtur på vanningen för vi ska vara läckra till 2011=)


Snart kommer mannen hem. undrar om han ska träna idag?

Vad har ni gjort idag?

Så mycket jag vill säga och berätta!

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta med ord på min blogg, men jag gör det inte.
Det finns så många tankar som skulle vilja bli nerskrivna. men kommentarerna och allt snack är jag inte beredd på. Vill inte såra någon annan i heller.
Så sånt som sårar andra håller jag för mig själv.
Allt hat som kommit ner i ord i äldre inlägg de är inte riktade till den personen alla tror. Det är riktat till en helt annan människa. Med tanke på att jag vet att många är nyfikna och glad för att prata så kommer jag inte att nämna några namn.=)


idag har jag och ebba spenderat en härlig dag tillsammans med ebbas mormor. Vi tog på oss massor med kläder, hoppade in i bilen och körde till Tirups örtagård. Ett väldigt mysigt ställe med massor av växter och trädgårds konst. Så mysigt det va att sitta ute i naturen och fika. Ebba spenderade mestadels sin tid nere i grusen och bland alla löven. Så söt mitt lilla smultron!

Nu ikväll har jag varit flitig och dammsugat min bil, lagat middag till mig mamma och pappa samt ebba! Blev rester. Stekt potatis, falukorv, köttbullar, makaroner och brun sås. Just det stekta ägg med! och gott blev det MUMS


Söndag och kl är 06.48=)

Som sagt min dotter är PIGG=) morgonpigg. Som vanilgt vaknade hon kl 06,30 pigg som en ärta! Så det va bara upp och hoppa. Sätta på kaffet så man håller sig vaken! Huvudet bultar redan. ajajaj. denna mamma behöver sömn!
Nettan sa en klok sak, vänta tills hon är runt 13 14 när hon vill sova. Väck henne halv sju och vad pigg och glad som en ärta du=) Ja det ska jag göra. Hon ska få se. Nä usch så hemskt. Jag har alltid varit morgon pigg, om jag fått sova en hel natt.. Dom nätterna kommer väl förhoppningsvis inom en snar framtid då min älskling väljer att sova en hel natt! Tappa nappen får hon lov att göra=) Just för tillfälligt äter hon en gång på natten oxå. Hon sitter just nu i sin gå stol och tittar på Björn Bröder. Denna mamman kan snart alla repliker i hela den filmen!

Gårdagen va mysig. Vi va på loppis på förmiddagen på Europaporten, massor med folk. Efter två timmar va vi så trötta i huvudet så vi körde hem. Hem och mös, lagade mat och städade undan lite. Därefter bar det av hem en sväng till nettan och benny. Nettan och barnen hade bakat kanelbullar. Så vi möttes av ett berg av kanelbullar i dörren, och goda va dom. Efter en stund dök Christel, Jerry och Jerry upp. Trevligt. Huset blev snabbt fyllt med människor! Kvällen blev sen och en liten ebba trött så vi körde hem. och somnade alla tre=)

Ja som sagt. Tankarna flyger runt i huvudet. Inte jag som ska, det är du. Inte mitt ansvar. Jag sväljer inte min stolthet!

fredag med ishockey

Igår va vi en sväng inne i stan med sanna, hämtade henns nya vagn! Faktiskt skit fin! Och nöjd va hon=)
Tog en premiär tur ner till ICA och inhandlade det som fattades till kvällsmaten!

Svärföräldrarna kom på middag och skulle sen passa ebba! Jag och micke skulle åka med Emil och sara och se hockey! Sara är verkligen ett Fan. Tröja strumpor t-shirt och halsduk med mif hade hon=) Coolt. Det va faktiskt roligt måste jag säga. Gillar trycket. Hade inte varit alls samma sak att sitta på sitt plats. Och sen har man ju gjort sitt första besök på Arenan. Och mig beträffande arenan så tycket jag INTE att det var något speciellt. Blev inte alls impad faktiskt. Men nu har jag varit där.
Väl hemma så sov ebba så det blev en dusch oxh sen sängen. Himmla skönt.



har haft helvetiska nätter med ebba de senaste nätterna. Och resultatet av detta va hennes FÖRSTA tand=) Jag kan tala om för er att jag va världens lyckligaste mamma! Natten till idag blev oxå lite kämpig men inte lika jobbag som nätterna innan! Men jag är en stolt mamma till en stor flicka=)



Kl är inte mer än 7.17 en lördag morgon! Jag har redan hunnit koka mitt kaffe, och städa kattlådan. Snart blir det frukost, iaf för mig och ebba. Mannen han sover nog ett tag till! Sen ska vi faktiskt iväg på loppis på Sydsvenskan. Dom har tydligen en jätte stor loppis två gånger om året och dit ska vi och slåss med alla andra männsikor.

Ebba sitter just nu i sin matstol framför en utdragen låda i köket som är fylld med en rad olika "icke farliga" köksredskap och detta mina vänner är det ända som fungerar när fröken Lundin är lite trött på morgonkvisten.


Jag går och väntar, ja det gör jag. Men jag hoppas inte och jag tror inte. Men väntar! Väntar för att se!
Hoppas det ska man aldrig göra! Blir inte bra då!

vilken lång natt!

natten den har varit lång och så har dagen varit innan oxå!
Fick ett svar i min blogg i en annan blogg, vilket jag inte trodde. Fick ett svar jag inte var beredd på! Men vissa saker och människor är ibland oförutsägbara (väldigt svårt ord)

Så natten har spenderats med mycket tänkande.

Även min dotter sover dåligt under nätterna, hon har varit konstant förkyld nu i snart två veckor plus att där är TVÅ tänder som samtisigt vill komma fram!´Och så är hon dålig på att äta vanlig mat under dagen oxh nöjer sig bara med välling för tillfälligt. Vilket är bra för då får hon iaf i sg något! Men tråkigt.
Var kväll kl 20.00 alocknar damen i fråga. Brukar vakna igen vid tre för att äta och få ny blöja. Men inte i natt! I nat vaknade hon även kl 00.00 och skulle äta! Så denna mamma har huvudvärk. Och inte nog med hennes köriga natt så har det kört runt i mitt huvud som sagt!

Fredag idag! Och det vankas hockey på arenan med emil och sara! Super trevligt ska det bli=) Och första besöket på arenan dessutom.

Min dotter ligger brevid mig och låter som en brummande bil=) Hon är underbar! Detta ljudet väcks jag av var morgon! Så rogivande att vakna till, eller vad säger ni!

Igår efter lite tjafs här hemma så sänktes ebbas säng och även fotstädet till hennes matstol, tavlor blevupp spikade och här blev dammsugat. Fcik ju köra och handla en ny J*vla dammsugare då den andra inte startade helt plötsligt. 700kr =(
Så till det jag menade va att ska det behövas lite tjafs var gångdet ska hända något här hemma? Har bett om det i säkert en månad och efter att vi bråkat och jag skällt lite Ja då hände det saker. Män är en märklig varelse!

Ikväll ska även denna mamman´dricka en cider! Ska bli gott


ring om du känner! 0707815147

mycket sovande

min dotter är nog påväg att bli sjuk! hon sover ovanligt mycket under dagen! Kanske det är så att dom har en period där dom sover mycket? lite orolig så jag ska ta och ringa BVC tror jag och prata med dem! Hon växer så det knackar i fogarna! Nya kläder inhandlas hela tiden men det är bara roligt. Hon är underbar och jag älskar henne mer än något på jorden!

att diskutera

Ska man diskutera mig och vad jag anser och vad jag skriver så gör det med mig! Inte med någon annan.

Och ja du kan känna dig träffad! Men vill jag? Orkar jag? Orkar jag gå med en klump i magen? Nej det gör jag inte! Att ha ovänner är ngåot jag helst inte har! Ibland är det bättre och bara vara men jag orkar inte vara någon annan till lags och tycka likadant för att det inte ska bli ovänskap!¨
Jag och det bra, vi har det bra i vår familj och jag tänker låta det vara så! Du är välkommen att höa av dig närsom du känner för det men tyvärr tänker inte jag vara den som gör det!

trött orkeslös och kluven!

Jag är trött konstant, har ingenrk. Och jag är kluven i mig själv för tillfälligt. Vet inte riktigt på vilket ben jag ska stå. Och det är ingen som kan välja det till mig heller! Jag är vuxen nog att tycka vad jag vill om vem jag vill! Många tror säkert sig veta vad jag skriver och om vem jag skriver men jag tror ni har JÄTTE fel. Saker händer runt omkring samtidigt som det händer saker som ingen annan vet om. Saker jag håller för mig själv. Så tänk om en gång till innan ni tror er veta vem jag tycker och inte tycker saker om!

När man är så här trött så är inget roligt. Ebba som  som vill leka kl 7 på morgonen får roa sig en stund själv i sin gåstol så jag kan få i mig lite kaffe! För annars är jag inte människa. Tror nog att en dusch hade varit behövlig oxå.

Jag lider med er, men det har hänt värre saker än detta! Ni har ju varandra!!!!.........

Jag undrara vad som hade hänt om jag tagit telefonen och ringt, eller smsat? Hade jag fått ett svar, eller hade luren bara varit tyst? Hade jag fått mig en avkräkning i telefonen? Vad händer om man träffas på stan? Jo en klump i magen bildas ganska fort och man tittar åt andra hållet och låtsas vara oberörd. Men FEl jag blir berörd!


Back on track!

Igår va det dax igen. Nu har vi börjat power walka igen. Hade en lite svacka i två veckor pga sjukdommar, trötthet och dylikt! Men vi har kommit överrens om att 2011 ska bli vårt år och vi ska vara svedalas sexigaste mammor=) Rikast för den delen oxå, hur det nu ska gå till! Återstår att se. Men vi ska kämpa! Sjuk kan man inte hjälpa att man bli!


Är så glad och nöjd över mitt liv. Mitt liv tillsammans med Micke och Ebba! Det är de bästa att vakna upp till på morgonen! Höra micke pilla med sina saker och sen gå till bilen och samtidigt få lika och mysa med ebba! Som alltid vaknar upp som en solstråle!
Jag beundrar mig själv vissa gånger att jag orkar med allt jag gör. Min dotter är ett energiknippe utan dess like. Hon är igång 24/7. Då kanske det är förståligt att denna mamman ofta är en trött mamma. Men en väldigt lycklig mamma.

Där är något som saknas i livet dock och jag kan inte komma på vad! Jag har kärleken och har min man jag har min dotter, Vad mer är det som behövs egentloigen? Ja på den karamellen får jag suga!

Nu ska jag ta en sväng om med min dammsugare, oxå golmoppen ska få sig en vals. Sen ska jag köra till min mamma!

Jag är glad för er skull. Kul att ni båda har hittat rätt.

Läkarbesök

Idag är det dax för ebbas läkarbesök i trelleborg! Lite nervös är jag men jag tror nog att det komr gå bra!
Helgen som har gått gick väldigt nabbt. har jobbat lördag och söndag kväll! Har noll att göra!
Varit trött och inte alls fått sova!

En del dagar så vill jag bara spotta på ***** andra dagar så är ***** noll i min värld, inte ens värd en pissmyra! Och idag känner jag så. Idag är en sån dag som jag gottar mig åt. Jag njuter. Känner mig som världens sämsta människa men jag har så mycket hat inom mig till denna personen! Samtidigt som jag kan sakna. men hatet väger upp saknaden, tyvärr!

är så glad över att jag har min mikael och vår ebba! Kärleken är djup och stor!

DU kommer aldrig få veta vad äkta kärlek är Aldrig. Att du inte har förstått och insett hur blåst du är och hur liten du är!

Fredag och det kunde lika gärna varit tisdag!

Alla andra ser fram emot fredagen Inte jag. det är som vilken annan dag som helst!

Ebba springer rint i sin gåstol här hemma och busar! Min mamma är påväg med bullar så vi ska äta en god frukost! Mannen slutar som vanligt kl 4. Vi har inget planerat ikväll. I morgon ska jag jobba mellan 17-23. Tråkigt. Likaså söndag ska jag jobba! Tur att man har hela dagen framför sig ändå!

Fick en fråga om jag ville jobba långpanna näst nästa helg. Alltså mellan 8-23?! Är det rimligt? NEJ. Jag har en dotter som jag vill spendera så mycket jag kan men eftersom jag senare den veckan ska jobba MYCKET och ebba ska sova borta MYCKET! Så svaret blir nej!


Någon som har ett bra tips på någon god rätt med fläskfilé som inte är allt för avanserad att tillaga?!

Kan inte förstå varför folk inte kan låta männsikor vara som är lyckliga och förtjänar det. Men det finns så klart undantag!

Nu ska jag sätta på kaffe, ringa mamma och se var hon blir av för nu har jag en dotter som är hungrig! Tänk att det kan vända på en femöring. Ebba blir större och större, Snart 8 månader=)


inget inbrott!

Det va mamma som tagit in det i förådet när det blåste så mycket!!=)

Inbrott

Ja det är sant. Vi har haft inbrott i vår trädgård! Någon har stulit vårt parasoll, men samtidigt ställt i ordning våra stolar. Något som är Väldigt skumt enligt mig´!

Idag blir vi hemma tror jag! Ebba är förkyld och så är jag! Möjligt vi tar en promenad bara för att få frisk luft för det behövs när man är förkyld!

En ny morgon!

och en ny dag väntar framför oss! Har sovit hemma hos mina föräldrar med ebba i natt med tanke på att dom börjat lägga nya golv! Ebbas rum blev färdigt igår och det blev skit snyggt! Nu behövs bara en ny matte och andra gardiner och lite små tavlor sen är vi i land! Ska till aggdas med sanna i morgon så vi får se om jag hittar fler tavlor med änglar på!

Dagen bjuder nog på en promenad lite umgänge med min syster. Sen ikväll bär det av till trelleborg för en liten mysig middag med flickorna! Carrro anneli och jill=) Samt lilla evelina! Ebba ska stanna kvar hemma! mamma behöver komma ut en två timmar själv idag!

Lite tråkigt väder idag så det blir nog bara en promenad idag till skillnad från igår då det blev två långa och en kort! Och kalt va det, så in i bomben. Snart åker vinterjackan på. Jag ger det en vecka till. Sen ser ni mig i vinterjacka, från stadium, grå. En grå och rosa mössa, svarta skinnhandskar och någon halsduk=)

Nu ska vi sova lite till! hejsvej

RSS 2.0