helgen avklarad!

Japp det har varit en fantastisk helg med mycket vänner och jobb.
Trött idag, bakat lussebullar med snadra och nu väntar vi på att maten ska bli klar!
Måndag i morgon och vi har inget planerat!
Hur har er helg varit???

lördag eller söndag

Två helger i rad har jag förvillat mig på dagarna sönag och lördag. Micke har nämligen varit ledig fredag två veckor så då blir helgen extra lång och jag blir vimsig. Så idag gott folk känns det som söndag. Men ack så fel jag ka ta:) det är ju bara lördag=) Vilket gör mig full av energi.

Jobbade igår, disputationsmiddag (avtackningsmiddag). Va hemma runt tre e natt. Vaknade för en stund sen. Har sovit gott och fått sova ut. Mannen ligger fortfarande i sängen och ´snarkar.
Idag ska vi på ett års kalas till engla, sen hem till mamma och träffa dom och ikväll ska jag och micke gå på bio=) MYS

Vad ska ni göra?

20kr på tradera

Jag har inte riktigt förstått hur tradera fungerar förrän nu. När jag sålt min ena vagn för 20kr. vilken ångest. Ett bevis på att jag inet förstått hur det fungerar. JÄVLA skit. Ursäkta språket men fy vilken ångest. 20kr för en jättefin vagn!!!!!!!!!!!NEJ

julefint

Nu är här julfint i huset<09 <gardiner upphångde, stakar frammsatta och tomtarna på plats, nu fattas bara granen och den ska huggas har jag fått besked av mannen min.
Har haft en mysig dag, ebba vaknade runt åtta, vi gjorde oss iordning och begav oss till öppna förskolan. Blev massor av bus och resulterade i en väldig trött bebis.
Körde hem och böejade julstöka, ebba sov i vagnen. Begav oss mot trelleborg för att hämta fia. Sedan körde vi till Malmö för en runtur på ekohallen. Köpte en julgransfot och två par röda julgardiner till storarummet. Sedan körde vi till anderslöv för en fika med fias mamma. Alltid lika mysigt att komma dit
Sedan körde vi vidare hem till oss och lagade en god middag. Kycklingfile blev det.
Och nu sitter jag här, trött och glad. Dotterna sover för natten och jag ser "mammas pojkar". Blir sedan Glee efter det.

Jobba i morgon. Bio med mannen på lördag och mys på söndag!
Blir inget törringen men jag vill så gärna.......

Fått tid till ebba att vaccinera henne mot svininfluensan. Oj vad jag tycker det är jobbigt. Ska jag eller inte. Fick höra idag att det är 12 personer som dött efter de fått vaccinet och tre som dött utan. Det gör ont i mitt mammahjärta. Men jag väger för att ge henne den ändå. Vill ju skydda henne från att bli sjuker.

Hur ser er helg ut?
Ska du/ni vaccinera era barn?????

en härlig solig dag!

Underbart väder ute idag. Oh jag har hunnit med myket faktiskt.
*Varit ute med hunden en lång runda
* Dammsugat oh torkat golven
*Spolat av alla mina blommor från damm
* Duschat med ebba
* Oh sist men inte minnst så blev det två knäkemakor med ost oh en kopp kaffe. MUMS

Lillfisen sover middag så jag passar på att slappna av lite. När hon vaknar ska vi bege oss mot svedala, ska kolla Mia oh Nettans Outlet, se om dom har något roligt att erbjuda=) Ska ju julpynta till helgen. Oh jag har inget julpynt. Tre ynka tomtar har vi. Igår tog jag Mirro och Linn en tripp till IKEA oh handlade julgranspynt. Behöver nu bara en julgran´och en julgransfo plus en matta......Ganske lite julgransljus med och belysning till min en där ute=) Oj vad mycket det blev helt plötsligt......=)
Vad ska ni göra idag i det fina vädret?

svensk vinter......

Ja och å regnar et, en svensk binter.
Det är snart december månad och det regnar, är runt 10 grader plus ute...Vad är det som händer?
Vi har haft en väldigt lugn dag idag, bara varit hemma. Mirro är här och min syster. Vi ser happy feet. Ebba har precis somnat i sin mosters famn! Söta=)
Vi ska äta middag tsm då våra föräldrar har åkt till istanbul på bröllopsresa. 20 år i morgon. Galet men så sött=)
Det blir lax till midag. gott

mannen jobbar dag denna veckan istället, rätt skönt.
Vi har inga planer alls, ska bara hämta mina glasögon

tokig dag på arbetet

Började jobba vid fem. När jag väl kom till jobb så står där en stor folksamling utanför dörrarna. Jag tänkt Hmmmmm vad är detta. Inne på jobb va där rent nesläckt, massa ljus tända, disk överallt. Det va strömavbrott. Jaha så när störmmen väl va igång så va det bara till att börja diska och se glad ut=) Blev ingen lång dag som tur va. Men tråkigt att komma till jobb och få diska.........

För övrig har vi haft en väldigt bra dag. Svärföräldrarna kom och lämnade ebba. Vi åt middag tillsammans bestående av grillad korv (Ja vi grillade) och pannkakor.. Mums så gott.
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Behöver sova.
Vad har ni haft för er idag?

kram

Mysig dag med mannen

Idag har jag och min man haft en underbar och mysig dag.
Steg upp runt halv nio jag och ebba, sen väckte vi pappsen och begav oss mot stan. Frukostbuffé på IKEA. Inget att hurra för men för 5:- får du äta så mycket bröd, smör, ost, kalkon, salami och grönsaker du vill. Kan köpa till äggröra, köttbullar och prinskorvar om du vill.
Farmor yvonne kom och hämtade ebba och vi körde vidare mot citygross. Handling av blöjor och andra förnödenheter till lillfisen som går åt.
Sen tog vi oss mot Entré. Mickes idé att vi skulle dit från början. Han ville köpa något fint till mig som jag kan ha på mig=) Det blev en superläcker klänning. Sexig om jag får säga det själv. Vi fikade med kaffe och vatten en stund. Micke vann på jackvegas=) Mer pengar att shoppa för så det blev två linnen och en tjock stickad tröja till mig.
Kvällen bestod först av middag hos svärföräldrarna, mys med ebba. Sen bar det av mot arenan för hockey. Mycket folk och en bra match.
Hämtat eno och sen körde vi hem. Har myst i massor=)................hihi
Får passa på när man kan och det finns tid.
Nu ska vi snart sova. Vi är trötta efter en lång dag..
hej på er

en väldigt lång vecka

Denna veckan känns som en evighet. Varför vet jag inte. Mannen har jobbat kväll hela veckan och vi har knappt träffats och jag saknar honom fruktansvärt mycket. Men i morgon är han ledig och vi ska ha en hel dag tillsammans. Ebbas farmor kommer och hämtar henne på förmiddagen. Sen ska vi åka in till entré och handla något fint till mig=) Mannens förslag, gissa om jag blev glad.
Idag har vi inget planerat alls, förutom att vi ska äta middag hos mamma=) falukorv med rotmos, me like.
Måste ta tag i städningen här hemma. Har bara blivit sånna små städningar resten av veckan så det är dax nu. Har damtorkat storarumet och ebbas rum och toaletten. Bara sovrummet och köket kvar............Får sätta mannen i arbete när han vaknar oxå........

Helgen ska jag jobba lördagen. I morgon ska vi på hockey. Sen kommer även mickes föräldrar och äter middag här på lördag innan jag ska jobba, söndag blir lugn......
Vad ska ni ha för er....??????

Någon som vill adoptera?

Har varit och blivit allergi testad idag och det visade sig att jag var allergisk på mer än jag trodde. Även mina katter. Vilket innebär att vi måste göra av med dem.
Är där någon som vill adoptera min som kissar, eller finns där någon som vet någon som tar emot katter och där dom har det bra sen?

Idag har ebba varit på vårdcentralen för första gången och träffat doktorn. Tagit stick i fingret. Hon va faktiskt duktig... Helg snart, vad ska ni göra?

Någon som ska till törringe den 28:e??

j*vla skithåla, denna satans byn!!!!!

jag ger upp, svedala äe en skithåla. Människor är sladdertackor och sånt pallar jag inte. fins så många problemskapare.  Jag vet vem dom två största sladdertackorna är. Usch.

Kalasdax!

Idag är det dax för kalas. Micke fyllde år i tisdags så idag blir det kalas. Vi bjuder på kaffe och en massa olika goda kakor jag har baka!
Får se vem som kommer. Har bjudit både släkt och vänner. Blir en lite överraskning då micke sa att til alla att det va öppet hus mellan 15.00-20.00.

Igår tog vi blarna oc körde till malmö, vi hade siktat in oss på Kungsparken. Dom har en jätte stor lekplats där som vi tänkte gå med ebba på. Det va inte mycket för henne, mer för större och äldre barn. Så vi tog en promenad istället, tittade på ankorna och bara mös hela familjen. Och Ja jag njöt, så mysigt.
Sen va det dax för denna svensken att arbete. Hade en beställning så det blev sent. Va hemma runt halv tre. Och gissa vem som väckte sin mamma halv åtta i morse=) Jag är trötttttttt. Men jag ska försöka hålla humöret uppe idag ändå. Med en massa kaffe så ska det nog inte vara några problem.

Snart kommer mina föräldrar, ska laga mat tillsammans med dem innan alla andra dyker in genom dörren.
Jag är nog mest nyfiken på vad han får för något. Vilket jag inte alls tror att han är själv=) Hahahah

Hur har ni spenderat er helg???? Tell me

hon är aktiv

min dotter är ett väldigt aktivt barn. Eller så är hon inne i någon slags period. Idag har hon sovit ca 1 timme under hela dagen. Helt otroligt. har ett fruktansvärt humör i mellan åt men är för det mesta glad. Som alla andra barn så får hon humör när hon är hungrig, trött eller övertrött.  Ska nog gå in på någon bra sida och läsa lite om de olika miljoner perioder barn har.

Min man är som sagt på hockey. Jag och ebba har varit hemma hos mamma och ätit blåbärspaj med vaniljvisp.
Vaniljvisp eller vaniljsås? Vilken är din favorit..........?????
Min är helt klart vaniljvisp.
Nu är v hemma och jag tittar på idol, ebba hon sover sött. Förhoppningsvis ett par timmar innan hon vaknar och är hubgrig!

kommer att städa ihjäl mig...........

det tror jag. Jag städar alltid. hunden drar in så mycket skit och fäller så mycket hår-Ska nog prova att dammsuga honom precis som www.Mamamad.se har gjort med sin hund. Hoppas bara inte min vovvoe blir rädd för dammsugarn.
Jag har bakat tre kladdkakor igen. Dessa blev perfekta. Men jag börjar ana att kakorna jag bakat inte kommer att räcka. ANtingen får jag baka någonting till (gör jag gärna) eller så får jag köpa några förpackningar småkakor. Kakmonster som kommer på söndag=)

Ikväll ska min man, emil och bäver går på hockey. Jag och ebba kanske ska besöka nettan och se idol där. Eller så far vi hem till min mamma. så kan jag baka där stället!


Trött idag. Och min lilla fia är INTE trött. Men då är allt som vanligt. SNart kommer min man. Då ska jag vila mig en stund.

Hur ser er fredag ut? Vad ska ni hitta på?

bakdag!

Jag har ägnat större delen av min dag till min dotter och en massa kakbak=) På söndag ska vi ha kalas och det kommer bjudas på massor av kaffe och kakor.=O)

födelsedag

idag ska jag få en sruta. Jag hatar sprutor och kommer alltid att göra det. Gör ont i hela kroppen på mig edan nu.
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min mans födelsedag. I förrgår va det fyra år sedan vi förlovade oss
och ett år sedan micke friade till mig. Oj vad tiden går fort. Och nu är vi gifta=)
'
Livet kan ha oförutsejbara vänningar. Dom bara kommer si sådär när man minst anar det. Livet är en konstig sak.
Men jag njuter varje sekund.

Älskar dig mikael och grattis på födelsedagen!

Ska ge min dotter lite frukost nu, till mig blir det en clementin och en kopp kaffe. Här är det diet.

Förresten vi köpte en bärsele till ebba igår på nätet, skit fin. Iof utgående modell men vem bryr sig. Den va billigare och väldigt fin. Snygg mönster. Den kan vi använda till ebba väger 25kg. Jätte praktisk att ha här på landet med tanke på den stora vägen.


Något ni vill berätta för mig. Snälla berätta något jag är som saky NYFIKEN på ALLT

Lathelg.....

Vi har varit med familjen i Hålabäck. en stuga som ligger tre mil utanför karlsahmn mitt i skogen, på en kulle vid en sjö! Helt tyst. Tystnaden skrämmer ibland. Och jag är mörkrädd.
Men vi har haft det jätte skönt, och jag har sett TRE älgar som vi nästan körde på. OJOJ. Jag har sett älg=)
Jobbat tok´mycket nu i vackan. Ondag, torsdag och fredag. Sammanlagt 38 timmar på tre dagar. Vilket innebär en hel arbetsvecka på tre dagar. Fina pengar!
Så nu är vi hemma igen och det vanliga livet är tillbaka. Städ tvätt och annat göra. MÖG. Måndag i morgon. Min man ska jobba kväll måndag och tisdag. Så han börjar inte förrän två. Skönt. Men är dock hemma sent.

Vaccination på tisdag för min del och onsdag för micke. Ebba får inte än. Men jag hoppas på att det ändras så hon oxå kan slippa baconfebern!

Snart sängen för min del. är helt slut. Ebba har redan somnat, hon är oxå slut. Enzo sover och katterna sover. SÅ vi får väl oxå snart bege oss mot jonblund

Vad har ni gjort i helgen? Några skandaler. Berätta för mig=) Nyfiken som jag är.......=)

3 november

idag är det den datumen. Det är snart jul. Hoppas på en vit vinter i år=)
Blev ingen promenad.
Lämnat ebba hos mormor för denna svensken ska arbeta MÅNGA timmar de tre närmaste dagarna. Pengar, och ja vi behöver dem. Många långa dagar utan min snutt men mamma gör detta för din skull.
På fredag ska vi bege oss av upp till de djupa skogarna, till stugan. Ska bli skönt att komma iväg. Vi behöver det. Rå om varandra lite. Mysa, tända brasa och vandra i skogen. Kanske fiska. NÄ inte jag det är för kallt.

Fick hem ebbas jacka idag som jag köpt genom en auktion på tradera. En rosa P.O.P jacka. 3 i 1. Så nu ska jag bara lyckas vinna en auktion till så har vi en vinterjack=)
Nu ska jag se ett avsnitt av One tree Hill=)

 

Jag älskar min man


halvvägs!

Jag ska inte hota med någonting jag inte sen kan hålla för då blir det inte ett löfte utan ett svek!

Det ska gå och vi ska klara det tillsammans.

Hade en mysig dag i stan igår. Nettan fick shoppat massor medans jag, som är fattig som en kyrkråtta fick vara gott smakråd=) Det går alldeles utmärkt. Och tack min underbaring för en perfekt och mysig dag i stan! Jag va trött när vi kom hem. Tur att yvonne va här redan så jag kunde vila en stund. Skulle ju joba på kvällen.
'
Dom skulle vara 100, sen blev dom 60, sen 40. Sista budet kom samma dag att dom va 33st. Dom blev 22st=)
Slutade vid elva och va hemma runt halv tolv. Somnade som en sten dö sten=) ahahahah
Idag ska vi vara hemma tror jag. Som sagt lite svårt att ta mig någonstans. JO jag MÅSTE åka och inhandla hundmat. Snuttevovven kan ju inte svälta!

jag tror på dig!!

Jag måste lita på honom att det han säger kommer att ske. Jag ska finnas där och stötta och tro!

Idag är det måndag och en LÅNG arbetsvecka väntar framför mig. Vi har mässa på jobb och jag ska jobba. MÅNGA timmar på en vecka. Det blir bra med pengar så det gör inget. Farmor kommer och passar ebba tills hennes pappa kommer hem.

Först ska vi åka till stan för att inhandla presenter till våra män jag och nettan. Norha och Ebba ska oxå följa med. Ska bli så mysigt. Alla vi flickor.=)

Ingen bra månad denna månadn. Det kommer bli många hemma kvällar och dagar hemma. Jag har INTE råd att ligga och köra runt ens. Blir öppna förskolan och proménader i byn. That´s it!

Det slutade inte som det skulle och de blev inte som de borde!


Gårdagen började skit bra, morgonen va mysig, förmiddagen va underbar, eftermiddagen va BRA: Men kvällen. Jag den blev inte som den skulle.

Vi sov i olika sänger i olika hus. Ovänns, ledsen och sårad.
Dagen bleb inte som den borde. Men det som tur är så är de inte värre än att man kan rätta till det!!!

RSS 2.0