insnöade

vi kommer ingenstans! Vi är fast här ute på landet. Rätt mysigt och tur att vi varit och handlat här om dagen.
Ska dock till tandläkaren i morgonbitti får hoppas jag kan ta mig dit.

Ebba blev vaccinerad i går och har haft hög feber. Den har lagt sig nu.
Nattade henne vid 19.00 och hör och häpnad det tog 13 minuter och hon protesterade inte alls.

Måste ta tag i att skicka inschema till dagis och inkomstuppgifter. *suck* Får väl ta tag i det i morgon eftersom vi antagligen inte kommer någonstans.

Hejsvej

du är inte bortglömd alls

Du är inte bortglömd min vän, vi tänker på dig varje dag och vi saknar dig jätte mycket varje dag. Åren går men vår tid står stilla och jag kommer att vara din bästa vän för all framtid. Älskar dig Malin porre=) förhoppningsvis förhoppninsvis=) Vänta bara..Gumman du måste tänka på dig själv ibland, glöm inte det, glöm inte bort dig själv.


Har haft en jätte mysig dag idag. vaknade nära min man i morse, gick upp och åkte till syster för en frukost sen en sväng med enzå sedan körde jag till min nettan och mös. Spelade wii. gansla trevligt faktiskt. Synd man inte är rik för då hade jag köpt det oxå.
Åt middag hemma hos syster. Har lekt en massa med ebba på golvet nu på kvällen och GISSa vad. Hon  har gått en massa mellan mig och micke. Först fyra steg, sedan fyra till och ytterligare tre steg. Sen blev hon jätte trött. Men mitt mamma hjärta bultar=) Oj vad stolt jag är......<snart snart snart
nu ska vi spela bingolotto=)

drömmarnas land

där har jag varit i natt. Oj vad jag har drömmt mycket. I natt har jag åkt kryssningsfartyg men vart vet jag inte. Många nära vänner har varit med.Har gått upp för trappor, gått igenom rum med bäddade sängar. Stått och tittat på en stor tvduk och sett vågorna framför båten, tsunami vågor i mina ögon. Båten har snurrat runt. Ebba har börjat gå. Lekt med evelina (jill och patriks dotter) Dansat med henne. Blivit rasande på micke.

Säger bara ojoj vad jag är slut i mitt huvud.

När jag drömmer mycket och vaknar upp dagen efter har jag en fruktansvärd huvudvärk, är extra trött och på dåligt humör. Märkligt. Jag får nog läsa på om drömmar och biverkningar=)

Vi hade iaf väldigt trevligt igår. Blev en sväng om in till stan oxå och spelade billjard. Inte jag för jag tycker inte det är så roligt. Men de andra iaf!''Ska snart dra upp mannen och så ska vi äta frikost med min syster och hennes "kille" Sen ska micke spela hockey med grabbarna och jag ska fika med världens bästa nettan=)

ledig dag

Ledig i dag och i morgon. Dagen har ägnats åt promenad i solen i skogen med hund och man. Dottran är hos sin farmor. Dom åkte till helsingborg.
Har städat hela huset, mannen han tvättar och har rentbäddat sängen. Golven är dammsugade och våttorkade, vi har satt upp en doftdosa som sprutar ut luktegott en gång i halvtimmen=) luktar ljuvlugt.
Ikväll kommer några vänner på middag.
Imorgon ska jag träffa min fru en stund sen kommer ebba hem=) och vi ska njuta min sista lediga dag!

familjedag

Nu är jag ledig två dagar och vi passade på att sova länge i morse. Till halv elva till och med. Skönt va det och man känner sig utvilda. Sedan packade vi in oss i bilen och styrde mot malmö. Micke skulle utnyttja sitt presentkort på Big Apple. Han hittade en skit snygg skjorta och en svart matchande keps. Riktigt snygg faktiskt.
Sedan blev det fika hos K2 och nu middag hemma hos mamma och pappa.

Jobbat hela helgen och jag är helt mör i kroppen. Jobbar kort vecka denna veckan men har tre låååååånga arbetsdagar framför mig.

Tror att vi ska basta hemma hos K2 i helgen. och spela poker. Trevligt.

Mamma och pappa åker till goa nu på lördag och ska vara bort i tre veckor=( Kommer hem lagon till ebba bli 1 år.
För det är väldigt nära.!

feber och snorig näsa

Ebba är sjuk, hon har 39 graders feber och näsan den bara rinner. Hennes ena kind är svullen och röd med en prick på. Ska ringa 1177 och fråga dem. inget roligt att ha så hög feber och faktum är att detta är första gången i hennes liv hon har så hög feber.


Jag har jobbat i går och idag. Sov hemma hos mamma så jag fick sova ut ordentligt!
jobbat några timmar idag med och några i morgon sen är jag ledig två dagar! ska bli skönt!

lekdag

Dagen blev jätte mysig och bra. Ebba stormtrivs på andys lekland. Skit roligt. Jag va nog mer trött än henne efter de två timmarna som vi va där. HELT slut. Men nu har vi provat det oxå. Jag tror nog att micke åker dit fler gånger med ebba. han tycker det är precis lika kul som hon gör, om inte roligare.

berättade för micke om min dröm. Och som vanligt skrattar han bara bort det. Men för mig är det allvar. För där är någonting som framställer drömmarna. Min osäkerhet kanske? Eller rent av kommer de kanske utifrån att vi pratade om vårt förhållande.

Man ska prata om sitt förhållande ibland. Annras går det bara på rutin vilket kan få allt att spricka!

hemska drömmar

I natt har jag drömmt hemska drömmar. Usch säger jag bara, det önskar jag inte ens min värsta fiende.
Otrohet, hemska sms, mail tvister med barn.....Nej De där sista händer väl daglign mn otrohet det är något av de värsta jag vet.  och just om otrohet drömmde jag om i natt. Micke va otrogen men en tjej med stora bröst, som va smal....En perfekt tjej. Han bara tog sina saker och flyttade, lämnade mig och ebba och verkade inte bry sig ett dugg om vad han gjort mot mig, oss. Hemskt. Jag tror inte att det kommer att hända i verkligheten.

Jag har drömmt denna drömmen förut fast på olika sätt. Och den kommer när vi har pratat om hur vi har det i vårt förhållande. Vad vi kan bli bättre på och varför saker dör ut, saker som inte borde dö ut. Som en kram när man träffas första gången på dagen gör så mycket. Sånt gör man när man är nykär. Vi har varit tsm i 5 år. Det kanske kommer tillbaka. Jag hoppas för just nu går allt på rutin....Och det betyder kramar sällan, pussar sällan...Jag hoppas på förbättring!!!!



Idag ska vi till andys lekland

kärt återbesök

I morgon blir det ett kärt återbesök hemma hos Sanna och Tilda.
Förut när vi båda va mammalediga spenderade vi nästan var förmiddag tillsammans med barnen. Promenader, skitsncka och bus med barnen. men så en dag så började vi båda jobba. Sanna kväll och jag dag. Så nu blir det mycket sällan men vi träffas när jag är ledig=) Så i morgon styr vi hemåt till Sanna och Tilda=) Ska bli mysig. Coca Light, och en massa uppdatering=) Innan visste man ju allt. Men nu vet jag INGENTING=)

Jag vill höra skvaller=) Ge mig massor av skvaller. Någon annan som kanske har skvaller till mig????=)

dagis väntar!

Dagis närmar sig med stormsteg för ebba. Som sagt va vi på föräldrarmöte nu i torsdags. Såg framemot det. Just för att få se var det är hon ska vara och med vem. Och ont i magen fick jag. Hon ska gå på en tillfällig avdelning fram till i maj ungefär sedan så ska hon vara på Fröhuset.
Den tillfälliga avdelningen va inte alls som jag hade tänkt mig. Det va verkligen en barack=( Utan trädgård. Så för att gå ut och leka så ska dom transportera barnen i bussvagnar bort till den andra förskolan där dom sen ska leka och sen ska dom tillbaka igen. Usch det låter inte alls som jag tänkt mig. Kanske rent av så att ebba tycker att det blir jätte roligt och att hon inte alls märker av att hon är i en barack varje dag. Bara jag som mamma som ycker det är hemskt. Men så länge ebba trivs så får jag göra mitt bästa!


Ledig idag och i morgon vilket ska bli skönt!

snart har jag en rutin

Nya rutiner är jobbigt, att ställa in kroppen och syket efter det. Men snart. Jag ska bara börja ta tåget till jobb oxå....

Igår va vi på föräldrarmöte på ebbas dagis. Usch och fy vad jag fick ont i magen. Inre stress. Hur ska vi hinna med? Jag kan inte köra till jobb och det bli svårt att samåka med min man då han jobbar hela annorlunda tider än jag! Men som allt annt så löser detta nog sig oxå.
Ska snart ge mig av ut i kyla till jobb! Idag önkar jag att jag hade mina vinter skor hemma. Dom glömdes givietvis på jobb i förrgår=(

Året va 2010=)

Det nya året firades in med nära och kära vänner och  våra barn, eller ska jag kalla de teorister=)
Vi åt massor med god mat och hade jätte trevligt, spelade lite spel, och smällde raketer.....(vissa människor ska INTE smälla raketer)

Ja och vad sker i det nya året då?? Jo mamma emelie hon ska inte längre vara mammaledig utan kastar sig in i arbetslivet på fulltid, pappa micke han ska vara pappaledig i två och en halv månad.
Lilla ebba blir ett år och börjar på dagis=)
Vi har varit gifta i ett år, tsm fem, och enzo han blir tre=)

Är skönt att ha kommit igång men som jag saknar lillfisen=)
Hör henne i sängen nu så jag ska gå och pussa henne innan jag ska köra och jobba!

RSS 2.0