En kväll att minnas för resten av mitt liv!

Vaknade tidigt i lördags, runt halv nio! Stan med shopping runda stod på schemat! Skulle inhandla morsdags present på caroli. TRODDE jag=) Körde in till stan vid tio. Gick en runda och tittade och hittade present till min mamma. Tyckte micke verkade lite konstig som ville gå och titta i en massa affärer men jag följde glatt med=) Ett tu tre vill han fika. Jag tänkte what???? han vill ALDRIG fika annars. Vi fikade, ebba fick mat. När jag håller på att byta blöja på henne hör jag bara en massa röster. Vänder mig och och där kommer alla mina underbara vänner för att kidnappa mig.
Jag får en ögon bindel på mig samt en mp3 spelare i öronen med en massa abba låtar på som jag ska "öva" på.
Sedan blev det vandring. Jag dansade tydligen mig från Caroli till Laserdom där en trekamp väntade, en relax stund efter åt med god dricka. Efter relaxen så kom nästa moment. Dom klädde på mig en rosa tröja där det stod "DIG THIS" blommiga stumpbyxor, guldiga tajta shorts, tiara, en microfån och en massa andra härligheter! Mitt hår blev spryat i massa olika färger. Jag va 80-talare! Efter det bar det iväg upp i stan, en massa abba låtar övade jag fortfaramde på högt och tydligt! Sjöng med en gatumusikant bland annat. Vi gick till kungsparken och åt ostbricka. Där fick jag måla ett porträtt av micke och vad han är för mig och hur jag ser på framtiden. De andra skulle samtidigt berätta någonting om mig=) HAHAH blev mycket sex, crizze och fylle och pojkvänner! Sedan bar det av upp i stan där jag tilldelades 5 uppdrag.
Jag skulle bland annat sälja mina sånger. Sångerna va Abba låtar. Skulle sälja dem för 1kr/st. Hela Lillatorg studerade mig=) Skulle ragga upp killar och fråga vilken stl de hade i kalsonger då jag skulle samla in fyra olika stl s,m,l,xl. Klippa av lappen stl stod på och lägga i en påse=) Fick ett godishalsband jag skulle ragga upp killar som ville äta upp det till mig och jag hade 20 minuter på mig. Hålla ett gymnastikpass mitt på Stortorget i 5min med fyra personer jag raggat upp!
Skit roligt=) Tur man va lite salongsberusad.Sedan bar det av till El Patio vid värnhem där vi åt en tre rätters=)
Sedan avslutades kvällen på ett uteställe i malmö! Va skit trött så jag pallade inte allt för länge. halv ett=) Idag mår jag som en prinsessa och jag är så nöjd och glad för min kväll TACK mina älskade vänner!


lugn fredag!

Bara jag och ebba hemma. Min syster kommer snart och håller oss sällskap. Blir väl TV och en massa mys. har sån himla mensvärk så hälften vore nog. Eller så är det snittet som läker inne ifrån! Vet ej! men ont gör det iaf!

Vad ska ni göra ikväll?

Veterinären

Idag ska jag och min lilla kisse till veterinären.
Han har tre gånger fått konstiga krampanfall och det ser så hemskt ut. Ungefär som ett EP anfall! Får ont i hela kroppen när det händer. Tycker så synd om honom. Så nu är det dax att kolla upp hos farbror djurdoktor vad som kan vara fel! Min stackars lillkille.
Han är mitt första egna djur och jag hoppas för allt i världen att det är något aom man kan göra åt och att det inte kostar en hel förmögenhet. Låter kanske hemskt men vi har inte de pengarna! Han är varken försäkrad eller vaccinerad. Men jag har hört många andra som har ute katter som inte heller är det! Som micke säger, och det låter förjävligt, men det är bara en katt! Håll tummarna för oss att det går bra!

Annars så ska jag bara gå och pilla lite här hemma idag. Har hutlöst mycket med tvätt....IGEN....konstigt men det känns som om vi har mer tvätt nu än vad vi hade när vi bodde i lägenheten! Kanske för att vi har en egen tvätt maskin. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på ikväll, det är ju fredag! IGEN.......tiden går FÖR fort jag hinner inte med. Snart är det dop och bröllop och emelie är så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nervös=)
Än mindre nervös för möhippan. Som sakt nu är det helg igen och jag gör mig beredd på kidnappning=)



orken kom tillbaka!

Senare kom orken tillbaka!
Och idag är den nästan på topp!
Har städat här hemma.
Nu återstår bara renbäddning utav sängen och tvätten ska hängas upp!
Men först ska jag mumsa lite på något så magen oxå blir nöjd, samt en god kopp kaffe ska jag ta mig!
Känner för att baka något.

Kopplade in frysboxen i källaren igår i ett tappert försök att den fungerade.
hade varit toppen.
Men ack nej den blev inget kallare.
Synd jag skulle ha stor nytta av den faktiskt!

Idag sitter vi fast här ute, micke har tagit bilen för att köra med den till verkastad efter jobb!
Snart helg och jag e sååååå nervös!

sommarbilder!




trött, orkeslös och uttråkad!

Idag är jag väldigt trött känner jag.
Orkar inte göra någonting!
Huvudet värker och ögonen hänger!
Ebba är fortfarande sjuker!
Blir bättre på kvällarna och sämre på dagarna!
Stackars liten.
Hon har som tur är ingen feber längre men hon är väldigt snuvig!

Har ingen lust att laga middag idag heller.
Inga ideér alls.
Sugen på något ovanligt, men VAD?
Måste köra och inhandla lite mat.
Orkar jag göra det?
Kanske
Eller så får det vänta.
Älsklingen ringde innan, hoppas hoppas hoppas!
Vi håller tummarna för dig hjärtat, jag och ebba!

Vi skulle egentligen åkt och badat idag jag och ebba med de andra bebisarna och deras mammor men vi får stå över.
Förkylningen måste lägga sig först!

Måste sätta mig och göra bordsplacering till Dopet/Bröllopet.
Handla duk
Åka till Ikea och inhandla det sista
Vasar
Behöver även handla glas till fördrinken och karafer eller bringare samt mer värmeljus och vanliga ljus.
Det hade jag mer än orkat!
Ikea känner jag för!
Ska ringa mannen direkt=)

Mammas lilla skrutt

mammas lilla skrutt verkar ändå pigg trots feber! Skrattar och pratar!




Sitter själv i soffan med=)

scones

Jag fick ett ryck och bakade mig själv goda scones.
Eller ja jag får hoppas de blev goda för just nu står de inne i ugnen och gräddas.
De ska jag senare avnjuta framför tv med ost och mermelad=)

Ebba har vaknat och har ingen feber längre!
Och hon verkar piggare får jag väl säga.
Får se hur kvällen blir!
Hoppas på det bästa så hon kan få sin vaccination i morgon!

Kaffe är gott

mammas lilla sjukling


Sjuker

Min lilla flicka är sjuker=( Har feber och är jätteförkyld! Tycker så synd om henne! Får hoppas att det går över för i morgon är det dax för vaccination. Och den får hon inte om hon har feber!

Igår va vänner här och vi grillade och hade mysigt. Jag bakade en "kladdkaka" som vi mumsade på kvällen! Tilda och ebba tittade på film. Likaså gjorde pojkarna! Söta!

Idag ska hjärtat spela fotboll med sina kompisar, jag stannar hemma med ebba så hon får vila ordentligt. Senare kommer mamma och pappa och äter middag med oss! Korvstroganoff med ris!

Bli medlem och skicka gratis SMS

http://www.gratissms.se/hpzmmkc80d

Klicka bara på länken och bli medlem=)

Tre månader!

Tiden går fort fort fort. Jag hinner nästan inte med! Idag är det tre månader sen våran ebba kom till oss=) Hon börjar bli stor! Mammas lilla tjej är tre månader. Har smakat på de orden hela morgonen och jag kan fortfarande inte förstå att tiden har gått så fort. Men mysigt är det. Och idag blir det inhandling av blöjor, mat och ett par badbyxor för vi ska simma på onsdag!

Helgen är förövrigt här och det känns inte som någon större skillnad! Förutom att mannen är hemma två dagar! Skönt

otrohet!

Det är något av det värsta jag vet! Hur kan man vara så dum och vara otrogen? Pratade om det med en vän innan. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det! Men det är hemskt, elakt och egoistiskt. Inte för att jag har varit med om det men jag vet det finns andra! Usch och fy för otrohet!

Idag har vi haft en underbar dag här hemma.
Gräsklipparen är lagad, äntligen har vi en egen! Slippa låna mammas!
Fia kom i morse och vi bakade scones och gjorde pannkakor. Frukosten bestod sedan av Pannkakor för sconesen blev inte ätbara. Stenhårda skulle kunna slå ihjäl någon med dem!=) men pannkakor det va gott!
Micke jonas och emil har varit ute i trädgården och pillat! Närmare bestämmt sågat ner en toja och grävt upp den. Och även lagat gräsklipparen! Nu är det bilmeck på G där ute!
Jag och ebba sitter här inne och myser!
Micke ska iväg på¨bilrace ikväll och jag ska ner till sofia och äta tacos=) MUMS!

stackars min kissekatt

han har fått hemorojder=( Han ser inte ut att tycka det är speciellt roligt men vem fan gör det?!

far och dotter myser=)


Jobbat!

Har jobbat två dagar. måndag och tisdag. 8-16 igår och 8-12 idag! Rätt kul att vara tillbaka på jobb lite så i mellanåt men usch vad det tar på krafterna när man inte har jobbat på länge! Men det va kul. Jobbigt att vara ifrån ebba så många timmar men jag dör inte och inte hon heller=)
Börjar få lite panik, snart är det dax för bröllop. Kom på idag att det skulle nog vara bra att ha någon som hjälper till under middagen, duka av och så. Samt fylla på. Har fått hjälp0 av Linns ena kompis änsålänge, hoppas på att henna andra kompis oxå kan. Kanske man kan slappna av lite=) Kontrollbehov som sagt!

Har precis tagit ett varv med dammsugaren och torkat av golven. Ebba somnade gott i sitt gym efter en slurk mat! Min sötnos jag älskar henne så mycket. Underbar unge. En snäll flicka. mammas hjärta! Hon har börjat intressera sig mer och mer för sin kropp. Speciellt händerna=) Så söt när hon sitter och koncentrerar sig på sina händer.
Onsdag i mrgon vilket innebär renovering av naglarna. På torsdag kommer fia hit och myser med oss. Vovvarna ska leka i trädgården. Micke är ledig i fem dagar! Ska bli skönt att ha han hemma! Saknar honom. Har ju inte träffats speciellt mycket nu när jag oxå har jobbat! Blir mycket bröllopsplanering dessa fem dagarna. Gå igenom vem som ska göra vad och när! Kallabalik i mitt lilla huvud. Sönderstressad till max!

Bantningen går väl bra, jag håller mig jätte bra från alla godsaker. När jag blir sötsugen tar jag ett glas vatten och pressar en halv lime i. Mums och sötsuget försvinner! TOPPEN

vilken underbar helg

Fredagen bjöd på mys med familjen i soffan. Tittade på film och sen gick vi och la oss tidigt.
I Lördags va mickes föräldrar hos oss och hjälpte till med uteplatstaket och fixade det färdigt. På kvällen åkte vi hem till Nettan och Benny. Lagade en utsökt kycklingfilégryta alá Emelie och Nettan! Sen blev det Eurovisionsong contest! Helt okej detta året och Ja jag tyckte Norge hade ett bra bidrag! Blev en sen kväll! Men så mysigt vi hade! Nettan Passade sin systerson Liam så ebba va inte ensam bebis! men dom sov mest eller ebba iaf. liam skulle minsann inte sova! Förrän senare! Så söt!
Idag har jag och min mor varit i stan och handlat underkläder som jag ska ha under bröllopsklänningen!=) och lite sommarkläder blev det med! Tjusigt!

allt kommer SÅ lägligt!

VARFÖR kommer allt så lägligt när man inte har pengar?

Upptäckte igår att enzos klo va skadad=( Han är inte sig själv alls. Inte lika glad som han brukar! Ringde till vetrinären och dom sa att vi skulle åka in med honom och ta bort klon för det är inte bra!
Micke har börjatb få tandvärk!
Kommer sååååå lägligt som sagt!

Dag 1

Började väl inte riktigt som planerat! Åt frukost, bra i och för sig för det händer inte så ofta. frukost i form av en bulle, kaffe och juice. men sedan blev det bättre. har varit på LÅNG promenad med min syster ebba och enzo. 1.5 h blev det!
Det blir bantning i form av drycker, shake från allevo! med choklad smak! Rätt god faktiskt. men inte bara shake utan jag byter ut två mål om dagen och dricker det istället och äter middag! Kan nog fungera! Så från och med idag så ska jag föra dagbok!

-10kg, och jag SKA lyckas!

Promenader
Bantning
Detta ska resultera till -10kg på vågen! Jajamen nu jävlar blir det andra bullar!

tröstshopping!

Känner för att köra till stan och tröst shoppa.
Lite deprimerad,
kanske vädret,
kanske förkylningen eller bara allmänt deprimerad!

Då brukar det fungera att tröstshoppa för stunden iaf men efteråt får man ett hårt slag i bakhuvudet!
Tio gånger värre.
då kommer ångesten, ångesten som säger " Nu får du leva på havregrynsgröt resten av månaden"
Det kasnke inte vore helt fel, kanske man tappar några kilo!
Tio helst skulle sitta fint.
Men ack nä det tror jag inte händer under denna livstiden!
Jo om jag slutar äta mat och lever på havregrynsgröt.
Det får bli en annan dag.
idag blir det brunabörnor och stekt falukorv hemma hos mamma och pappa!
I morgon kör vi havregrynsgröt, smoothie och massa kaffe!
kanske kan resultera till -10kg på vågen!
 Undrar om jag hade blivit lyckligare.
Kanske hade fått mer självförtroende och vågat visa mig i bikini denna sommaren.
För det mina vänner. det kommer inte ske.
jag ska sitta påklädd, kommer ej visa min räliga kropp i någon bikini.
 ICKE.
Blir solariet i år.
I trädgården kanske bikini är tillåtet men ingen annanstans!


Detta är i thailand för två år sedan. kan jag få tillbaka min kropp, kan man kanske beställa den på postorder någonstans? I form av mirakelpiller, mirakeldryck. På någotvis så ska den tillbaka. helst nu GENAST!!!!!!!!
På den tiden tyckte jag att jag va tjock, vad tänkte jag med? 60kg det är väl ite så mycket. men nu usch jag får ångest bara jag tänker på det!

sjuk=(

det blev inget apotek igår så vi får ta det idag. Jag blir bara sämmre. Har nu feber oxå. Men det går inte riktgit att ta hänsyn till när man har en liten bebis. Jo när hon sover! Just nu sover hon INTE. Hon ligger och leker i sitt babygym. Jag lyckade göra det lite roligare! La en massa filtar så hon kom upp lite högre och kan därmed nå alla färgglada leksaker där hänger. Skulle behöva dammsuga så det blir nog så!

Jag fryser och svettas omvartannat=(

Snart blir det babysim med två andra mammor och deras bebbar! På egen hand ska vi ha babysim. Mysigt

härliga tisdag!

NEJ inte alls härlig. Jag har blivit jätte förkyld=( ont i halsen och näsan är det stopp i! Bara inte min lilla trollunge blir smittad! Ska ta mig till apoteket idag och inhandla alvedon till ebba och näsdukar och halstabletter till mig! Desinfektionskräm ska oxå inhandlas. Kan väl hindra en del att ebba blir smittad! Inget pussande och gosande=(

Men solen skiner iaf och det får jag väl hålla med om att det är härligt. Ska gå ut i trädgården om en stund och slipa två hyllor som sen ska oljas in och som slutligen ska bli en hylla ovanför vår säng!

Micke kommer hem runt halv tre i dag och då ska vi köra till haglösa och inhandla hund mat sen vidare till apoteket som sagt!

Vad händer i era liv idag då?

på två röda hände det!

jag blev en dålig mamma! Ebba har fått titta på tv i sin babysitter! Och när jag ställde frågan på Familjeliv så fick jag massa dåliga kommentarer! usch så hemsk jag känner mig! Men babygymmet är inget hon tycker är roligt!

Vad ska jag göra????

tjoflöjt vad tiden går

Igår blev ebba 11 veckor gammal! Tiden går så fort att man inte hänger med. Hon utvecklas hela tiden. I sin egen tackt! Händerna är upptäckta! och snart greppar hon nog oxå saker själv och upptäcker sina fötter! Tre månader har snart gått och jag mins det som igår att vi kom hem och allt va nytt och upp och ned! Hemskt va det. Men den tiden är förbi och jag bara älskar att vara mamma. Hade dock sett att vi bott lite mer centralt för här ute är det verkligen ÖDE! Min största tidpunkt på dagen är när posten kommer=) Och det säger väl allt. 
Till i januari ska jag vara hemma. Hemma och se vår dotter växa och utvecklas till en egen person! Mysigt.

Vadv sker idag då?
Kuratorn kl 13.00
sen inget annat planerat. Ganska skönt att vara hemma idag!
Hundmat måste inhandlas oxå! Så det blir en tur dit när pappsen har kommit hem från jobb. För denna veckan så jobbar han 06.00-14.00 så han är hemma på eftermiddagen!

Tv apparater

ibland är det tur man har TVÅ. som ikväll! Hjärtat vill se hockeyn och ska upp tidigt. Jag vill INTE se hockeyn så jag och ebba kolla tv på soffan! Sen kryper vi ner hos pappa lite senare!=)

guldmedalj

Våra föräldrar skulle haft det. Vad skulle vi gjort utan dem? Jo levt på havregrynsgröt och suttit och ugglat med varandra fram till lön!
Bidrag från mamma och pappa blev inhandling av mat och bidrag från mickes föräldrar blev lite pengar så nu ska vi nog klara oss! TACK än en gång

en kniv i hjärtat!

Pengarna är nästan slut på kontot och det är 15 dagar till lön!
 Vad hände egentligen?
Som en kniv rakt i hjärtat!
 Hur ska vi klara detta?
Kan man bli annat än deprimerad?
 Har aldrig haft så här lite pengar någonsin.
 Vår relation tar strycka av detta=(
Men vi har en dag att se framemot, dagen vi ska döpa vårat barn och gifta oss!

Livet är inte lätt som en plätt! Det är snarare en snitslad bana igenom ett snårigt snår! Får väl se om där fins något vi kan sälja kanske!

ebba badar

http://www.youtube.com/watch?v=ThNflzvIahw

Tankar!

Går runt mycket här hemma och tänker mycket. Många av tankarna går förtillfälligt till bröllopet och dopet och även på vad mina vänner kommer att hitta på för jävelskap med mig på min möhippa! När helgen kommer gör jag mig beredd på att nu händer det. Nu kommer dom och kidnappar mig! Som exempel. Anneli skickade sms igår och frågade om jag skulle vara hemma i morgon för hon och nicole ville komma och hälsa på! Då inbillar jag mig att dom kommer och kidnappar mig. Störd är jag=) Men det är rätt spännande ändå!
Många tankar ängnar jag åt min dotter. Mitt underbara lilla liv. Jag älskar henne så jag spricker. Vilken lycka det är att få barn. Men även jobbigt. Men lyckan överväger det jobbiga! Hur trött man än är så har man alltid energi över till sitt barn!
Min mamma sa till mig igår att gå och vila en stund så tog hon ebba. När jag hade legat på soffan i 20 minuter så frågae jag henne om jag skulle ta ebba igen. Efter 20 minuter! Modersinstinkt. Tänk om man inte hade haft det! Hemskt. Kan vara skönt i bland att få åka till stan själv eller bara få vara hemma själv ett par timmar. Då är mamma och svärmor och min farmor, Ja alla andra för den delen oxå underbara att ha! Tycker synd om de nyblivna mammor som inte har någon att lämna bort till ett par timmar! För dessa timmarna är underbara och helt hemska. Min man smalar massor med ny kraft!

Ishockey ikväll! HEJA SVERIGE

I väntan på babymassage


En mätt och en trött ebba i vntan på Babymassage

kolla in ebba när hon badar!



Har lagt upp filmklipp på Facebook=)

Dom är här=)

Våra ringar har äntligen kommit!
Hämtade dem idag på posten! Har beställt dem på vigselringar.se (jättebra sida). Så fina dom va och min ring passade! har inte provat dem innan! Tur va att dom passade annars hade det varit kris!

Jag längtar och längtar efter dagen D. Den är snart här. Dagen då  vår dotter får ett namn och vi blir ett. jag och Mikael bli ett. Det låter så underbart och fantastiskt. Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det! Jag ska få den mest underbaraste dagen i hela mitt liv! Jag ska gifta mig. Få ha på mig en vacker klänning. Omringas av människor som betyder mycket för mig. Få dela den med människor jag älskar. Och inte minst av allt. Få dela den med Ebba och mikael!

besök

Idag ska jag och lillfia på besök på mitt jobb! Ska bli så roligt, jag saknar mitt jobb väldigt mycket! Kan inte ritkgit bara hälsa på när jag e där utan det blir lite "jobb" med. Den nya kassan är riktigt rolig=)

Nä kaffet ska drickas upp och tänderna ska borstas sen bär det av till Lund. Får passa på medans man kan=)

att folk inte har annat för sig.......

än att skriva dumma kommentarer till någon annan! Små brudar som inte har bättre för sig! Synd!

Jag har iaf haft en trevlig dag! Har varit inne hos madde och hälsat på dem! Lilla wincent är bara så kär. Sötnos=)
Därefter bar det av till svedala igen, inhandling utav matvaror! Mest grönsaker och mjölk! Nu är min syster här och håller oss sällskap så mannen jobbar kväll denna veckan vilket innebär att han slutar elva och är hemma igen halv tolv! Snart sängen för mig och lillfia! Hon sitter i mosters knä i soffan och myser=) Söta som socker är dom tillsammans. Massor av skratt!

I morgon ska jag prova min klänning igen efter det att sömmerskan har ändrat lite! Den va ju förstor runt brösten och för lång! Så är det när man är kort och har små bröst! Dom va större innan och fastare, jag saknar mina gamla boppar=)

Måndag

Idag är det måndag (för den som inte visste) =) valborgshelgen har varit riktigt mysig faktiskt!
Spenderade valborg med en massa trevliga människor, åt god mat. Va himla mysigt!

Fredag blev det fiska i höllviken, alla grabbar, jag, anneli och freddy och så mickes föräldrar! kallt som attan va det! Grillning blev det här hemma på kvällen sen! Mysigt det oxå! Dom sköter sig grabbarna, jag gjorde nästan ingenting=)
 Micke åkte till tyskland på lördag morgon tidigt, jag spenderade dagen med mamma i stan!
 Söndagen bjöds det på god husmanskost hos svärföräldrarna=)

Vad bjuder denna veckan på då?
hem till madeleine och wincent och hälsa på idag
imorgon ska jag prova min klänning, och hämta vigselringarna
onsad blir det nog promenad med emma och alma
torsdag ????
fredag, då är micke ledig från jobb=)

vad sker i era liv denna veckan?

falukorv och potatismos!

Idag blir det falukorv och potatismos hos svärföräldrarna. Mannen ska se hockeyn!

fiska och grilla!

Igår va vi alla nere i Höllviken och fiskade! Grabbarna tyckte det va kul men jag mindre! Det va snorkallt! Jag hade hoppats på att det skulle vara lite varmare så man kunde sola lite men ack så fel jag tog! Jag frös!
Efter fisket åkte vi hem till mamma, där bjöds det på god fika! På kvällen kom alla hit och vi grillade och grabbarna drack öl! Blev lite poker oxå! Jag va trött som attans! Hade däremot fått sova hela natten och lite till=)

RSS 2.0