känner mig bortglömd!

I mellan åt känner jag mig bortglömd och utanför! Som idag är det valborg och där är ingen mer än mina föräldrar som har frågat oss vad vi ska göra och om vi vill göra något=(. Igår satt micke och skicka runt sms till våra genensamma vänner och frågade vad som hände!  Det va tydligen så som alla andra sa att man blev bortglömd när man fått barn! Visst jag accepterar att vi inte kan göra allt som alla andra gör men mycket av det kan vi göra! Vissa dagar passar, andra inte. Men snälla glöm INTE bort oss!

ännu en joggingtur

Tog mig ännu en joggingtur ikväll! Powerwalk, jogging och avsluta med powerwalk. Har hittat ett jättebra ställe att jogga på. I närheten ligger ett stort fält där jag kan kasta boll med enzo!=) Helt underbart att bo på landet så här års!
Blommerna håller på att dö i trädgården, måste plantera "sommarblommor". Men det får vänta!

rutiner

Min dotter har kommit in i rutiner som  passar alla här tycker jag!

Helt okej för min del att hon somnar för natten runt 22.00 och vaknar vid 05.30 och får mat. Därefter sover vi en stund till och sen blir det lite mat till runt halv åtta! Antingen blir det ett skönt bad eller så busar vi och pratar i sängen, klär på oss. Sedan tittar ebba film medans jag gör mig i ordning, dricker kaffe och städar undan om det behöves och fixar med tvätten! Blir en hel del tvätt. Ebba brukar somna till filmen och sover då ca en timme! Och brudar man hinner MASSOR på en timme som småbarnsmamma=) Hur mycket som helst! Sen vaknar ebba oftast för att nr två har skett i brallan!  Därefter är det mat igen och sedan kan dagen aktiviteter börja!

Idag bär det av till trelleborg, ska försöka fixa andra slipsar för det blev tokigt med färgerna!=(

Hör och häpnad emelie har JOGGAT

Ja det är sant, tro det eller ej men jag har varit ute och sprungit med enzo! Började med en powerwalk och slutade med en joggingrunda! Fick en "kick"=)
Jag har inte varit ute och sprungit på väldigt länge! Det va jobbigt men nu efteråt va det väldigt skönt!Är stolt över mig själv.
Får vi se hur länge jag håller mig till detta! Blir inga långa runder men ändå, jag JOGGADE! Varannan dag iaf kan jag satsa på minst var tredje! Duschen kallar för jag blev Svettig!

Bilder från i lördags!

 

"grillfest" på Bo01



jonnas första karuselltur=)Tildas första karuselltur

Marknad på dagen med alla barnen!

På tal om träning!

Jag ligger i hård träning med min mage! Den ska bli platt igen, eller mindre iaf och nästan som den va förut! Storleken ska bort men utseendet får jag antagligen stå ut med resten av mitt liv och jag inte opererar och det är inget jag direkt prioriterar i första taget! Min dotter och man går före allt annat!


Iaf tanken är att det ska gå=)

Träning

Kan någon ge bra tips på hur jag ska få min dotter att tycka om att ligga på magen själv?
Just nu så hatar hon det till max, jag prova några gånger om dagen men nä hon tycker inte om det. Vill ju att hon ska få träna sina nackmuskler så hon kan hålla upp huvudet själv! Hon håller huvudet bra själv när man "flyger flyplan" i luften, det tycker hon är jätte skoj för då kan hon titta på saker!

Så det jag är ute efter egentligen är tips på bra träning för hennes nacke förutom att ligga på mage?!

Idag ska vi ner till trelleborg med Jonte! Just nu somnade ebba framför Björnbröder i sin babysitter! Sött


..................ta betalt?!

N lindholmens fritisdgård. Ja snart får man väl börja ta betalt här hemma=) Nä bara skojar det är trevligt med folk!

?!

Mitt huvud är tomt.!
Livet flyter på i en underbar fart och allt går perfekt. Jag älskar min dotter. Älskar min blivande man. Mina djur. Saknar promenader med enzo! Finns liksom inte tid för det på samma sätt längre. Har liksom en ångest över detta! Mina föräldrar är änglar som tar hand om honom på det sättet vi gjorde innan men inte längre har tid till!

Det är inte alls lång tid kvar nu tills vi ska stå där framför altaret och säga JA till varandra. JA ska vi säga. Det pirrar i hela min mage och jag får gås hud. Ryser i hela kroppen av lycka. Jag längtar så. Vi va på Ikea härom dagen och inhandlade dekorationer till borden! Får nog kompletera med lite små saker.Hade budgeterat dekorationerna lite lågt kom jag på! 500kr till ar allt som behövs för att det ska vara pefekt!

idag blir det loppis för hela slanten, sen grillning med fotboll! Tror inte jag ska vara med tittar nog faktiskt på bara! Kan dömma det är jag himla bra på=)

Ebba ska vara hos sin farmor.Saknar henne redan!

helgen är här, äntligen!

Vad står på schemat idag då?
Jo först ska jag vara hos min BM på efterkontroll! Får hoppas att allt står rätt till. Sen blir det kanske en sväng nere på marknaden som håller till i Svedala! Efter det är det dax för Babymassage på BVC. Ska blir skoj! Sen efter det är det hem igen för att laga middag och gå en sväng med hunden! Ska även ner på verkstaden med bilen och få ett termostat utbytt. Motorlampan lyser med jämna mellan rum och det vill vi INTE!

Imorgon blir det Lions loppis med familjen=) Min man älskar loppis.
Loppis är bra, man kan göra många trevlig fynd=) Micke gör ALLTID fynd. Sen ska vi hem till nettan och benny på grillning och fotbollsspel! Ebba ska vara hos sin farmor!

sol och underbara sol

Jag sitter och solar på en stol i trädgården, ebba sover brevid i vagnen och det kan inte bli mer underbart! Så härligt med en egen trädgård på sommaren! Och solen tar väldigt mycket. känner det i ansiktet. Kläderna åkte av, BH och trosor är det som gäller nu på eftermiddagen! kaffet är nybryggt och upphällt! Oj vad jag njuter

jag har en hemlighet

Och den tänker jag inte berätta för någon för då blir det som sist=) Känner all nyfikenhet nu ojoj.

Idag strålar solen. Funderar på vad jag ska göra! Först och främst ska jag vara i trädgården idag med ebba och enzo så enzo får sin tid! Och kanske jag rent av stannar där hela dagen och solar, skönt det hade varit=)
Vi får se funderar på om jag ska sätta mig i bilen och bege mig till mitt arbete och hälsa på! Vet att där är en som hemskt gärna vill träffa ebba!

Nu luktar det kaffe långa vägar och min kropp bara skriker efter det! MUMS

Pratade med sömerskan som gör vid klänningen. 950kr ska hon ha för att göra vid den! Tok mycket det är vad klänningen kostade mig att köpa. Sen tillkommer kemtvätt oxå. För hoppas att det inte är så dyrt! Vill så gärna visa hela omvärlden min klänning och hur vacker jag va i den! Men nej ni får vänta till bröllopet och på foto!

och så kom regnet

Min trädgård behöver verkligen det här regnet. men jag kunde varit utan det. Tråkigt att bara sitta här inne. har inte något regnskydd till vagnen som passar ordentligt, så därför stannar vi inne tills vi ska köra hem till min mamma för en god måltid. Det blir fiskgratäng.
Ebba sover i sitt bebygym som står i vår säng. jag ligger brevid och myser med enzo. Kan inte bli mycket bättre.
Jag har hunnit duscha oxå!
Och jag har fått en hel massa gjort idag
Dammtorkat
Dammsugat
Svabbat golven
Städat och plockat undan på ebbas rum
tvättat
Städat torrförrådet
Sorterat mina skor
Duschat
Städat toaletten
Har klämt in ett antal koppar kaffe där i mellan med. Jag lever för tillfälligt på vatten och kaffe under dagarna och äter på eftermiddagen/kvällen med micke när han kommer hem. Fruktansvärt tråkigt att äta själv ju! Idag har jag faktiskt ätit en köttfärspaj, kända att jag blev trött och behövde energi. Annars blir det bananer under dagarna! och lite kaffe till! Dålig vana kanske men kaffe e förbannat gott=)
Tänkte försöka göra mig i ordning så jag är klar tills ebba vaknar och vill ha mat! För sen bär det av till svedala!=)

Städdag=skit tråkigt, men skönt

Jag tycker om att städa i vanligt fall men idag tar det emot. dels för att jag inte finner tid för min hund riktigt, får dåligt samvete. Men han har en gigantisk trädgård han kan vara i tills vi ska åka! Men först måste här städas, här e så skitigt. Golven är svarta av djur från mina djur. Tar ca två timmar efter man dammsugit så är där hår på golvet igen. Har tre svarta djur. Två katter och en hund. Den ena katter fäller mer än den andra och hunden ska vi inte tala om. Borstar och borstar!

Tillbaka till strostädningen. Har iaf dammat och vädrat sängkläderna, bäddat sängen, och tvättat! Toaletten är oxå städad. Nu återstår renbäddning av ebbas säng, undanplockning på ebbas rum och dammsugning och torkning av golven. FÄRDIG!

En mammas kärlek till sin dotter



Det går inte med ord att beskriva hur mycket jag älskar min lilla tjej, hon är mammas stjärna=)

Och idag blir hon hela TVÅ månader gammal=)

man ska aldrig säga för mycket!

Det gjorde jag igår. Berättade stolt om att ebba hade sovit hela natten och vad fick jag för det? jo ebba somnade klockan 20.00 och vaknade 02.00. Nätterna innan vaknade hon inte förrän 05.30. Lilla busunge, Men mamma älskar dig ändå=)
Mammas busfrö=)

det är samma sak

Varje månad. Pengarna tycks inte räcka till!=(

Babysim

Vi är nu anmälda till babysim i malmö på UMAS Aquasim! Hoppas att det ska bli roligt och att Ebba oxå gillar det! =)

börjar v 34 i augusti

Barnbidrag

Fler än jag som anser att barnbidraget inte räcker till. Tänk på de som har två barn. Det är i och försig ett bidrag så det är väl kanske inte meningen att det ska räcka till allt. Men 1050kr är inte så mycket pengar idag. Ett pkt blöjor går runt hundralappen och uppåt, välling likaså! Kläder är inte heller billigt. Nä jag säger bara att höj bidraget iaf 1500kr.

På tal och barnbidrag, igår kom det. Den 20:e varje månad sätts det inte 1050kr på mitt konto. Min dotter växer så det sprackar så jag, nettan, kian och ebba begav oss till jägersrocenter. Blev inhandlat några plagg iaf. Lite somrigt med tanke på att det faktiskt snart är sommar=) Blöjor och välling inhandlas i samband med vår månads inhandling. Tänkte ta mig ner till sbedala och gå in på barnkammarn och se vad dom har att erbjuda i strumpväg och även strumpbyxor. Ebba har ETT par strumpbyxor så vi får inhandla iaf ett par till!
Får besök idag, Cindy (mickes kusin) kommer hit. Trevligt med trevligt sällskap.
Älskalingen jobbar som vanligt. Hade faktiskt oxå velat jobba, ska nog prata lite med min chef. =)

Ebba sov hela natten i natt med, så skönt=) Hon somnade vid nio snåret och valde att vakna runt halv sex. Somnade i vår säng för en stund sen igen=) Min dotter, min ljuva unge. Mamma älskar dig så hjärtat spricker. Får ett stort leende när jag tittar på henne varje morgon! Mysiga unge! Du förgyller min dag!

Peppar peppar ta i trä!

Hon sov en hel natt. Somnade kl 21.30 och vaknade igen 05.00. Så skönt. Fick mat och sen somnade hon igen. Vaknade halv åtta och är nu pigg som en lärka=) Helt underbart. Men man ska inte säga för mycket. Två nätter i rad har det varit så här. Så jag hoppas på det bästa.

Idag ska jag och ebba hem till nettan och äta lunch. Det bjuds på kycklingsallad, MUMS.
Ska ringa till sömmerskan och höra hur det går med min klänning. Vill så gärna prova den nu. Min drömklänning.=) hihi

Ebba bara växer och växer. Det händer något nytt varje dag. Hon är mer vaken på dagarna nu och är mer med, så mysigt och roligt!Ska senare uppdatera er med lite nya bilder så ska ni få se min skönhet hur hon vuxit och blivit stor.

Helgen som passerad

Det gick fort, som vanligt. Tiden går så himla snabbt när man har bebis. Dagarna bara springer förbi en. Igår Bestämmde sig min lilla flcika för att nu ska jag vakna och då va kl 04.30. NEJ sa mamma inte en chans att vi ska vakna nu. Vi kan väl sova till halv sju iaf. Jag somnade lite halvt men ebba va klar vaken och somnade inte förrän kl va halv elva då det va dax att åka en tur med vagnen.
Jag och min mamma och farmor var nere i folkethus där dom hade barnloppis och den stora plånboken va med. Mamma och farmor fyndade hur mycket som helst. Massa leksaker och massa kläder. Mycket fint och tack så mycket.
Sen bar det ner till sportaffären ´där jag fick ett par nya puma skor av mamma. Vita och rosa va dom, skit snygga och dom matchar min nya vita jacka vi köpte här om dagen. Så tacksam för att mina föräldrar hjälper till med sånt för jag är s snål mot mig själv. Handlar aldrig till mig själv utan det är micke och ebba som får.
Sen gick vi hem igen och det känns verkligen i hela min kropp att vi va på lång promenad.
Idag är min älskling iväg och fiskar med kristoffer och jocke. Dem ska åka med tumlaren, en båt=)
Så han är borta hela dagen. Det blir besök hos mormor och morfar idag igen ebba=)
Äta middag där och så ska vi till stan. Pappa ska bjuda på en bil på motormässan!

Nu ska jag ta itu med allt ny inköpt och packa upp det, tömma diskmaskinen, bädda sängen och duscha. Gjort på en timme=) Märks att man blivit mamma. Hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt!

Trädgårdsgöra!

Det är mycket som ska skötas när man har en gigantisk trädgård! Klippa gräset, luka ogräs vattna blommor, så blommor!
Idag har jag gjort en hel del. Har skapat mig ett trädgårdsland bakom förrådet. Har även gjort en ny rabatt på baksidan vid uteplatsen.

Har sått solrosor, morötter, spenat, och någon form av sallad. kan ej komma ihåg vad den hette=) känner mig väldigt kreativ. Nu ska det bara skötas oxå. Hoppas att där blir något av det med.

Ebba har varit med ute och sovit i vagnen, hon sover bäst och längst i sin vagn utomhus.
Nu ska jag sätta mig ner och koppla av en stund innan Ebba vaknar för det lär hon väl göra nu snart. har sovit sedan tio. Älsklingen är på jobb men jobbar bara halv dag idag så han är hemma tidigt förhoppningsvis.

Vi va i trelleborg igår och kollade ut slippsar och skjorter till grabbarna inför bröllopet, fick till en bra deal med butikschefen. Körde sen in till Engelbrektsboden och handlade en kostym till mycket. Skit snygg va den. Så det rekommenderar jag skarpt till den som behöver ny kostym. Engelbrektboden har snygga och billiga. Vi betalade 755 kr för en kostym inkl ett snyggt skärp. Ska man bara använda den enstaka gånger så är det bra kvalitet. Men änvänder man den dagligen så ska man inte handla den där. Lägg då lite mer pengar. Det dubbla iaf ska dom ha på Dressman och vår budget inför bröllopet håller inte för det. Har kostat mer än vad vi räknat med!

Nu ska jag så smörgåskrasse i en korg som jag ska ha på köksbordet. Kan katterna smaska på=)

En helt ny värld

Har nu mailat prästen om vår dag! Hur vi vill ha det i kyrkan och vilka låtar som kommer att sjungas och spelas.=) Så bra det kommer att bli. Nu är den sista klänningen inhandlad till brudtärnorna och min klänning den är på rekonstruktion hos en sömmerska. Den är helt sagolik klänningen. Ska bara försvinna några cm till runt höfterna så kommer den att sitta ljutet=) Dagen ska och kommer bli oförglömlig för alla! Om inte minst för mig och micke. "En helt ny värld"

BVC besök

Mitt lilla troll växer så det sprakar=)
Vi har nu nått 5kg sträcket! Hon väger idag 5110gram ocg har 58cm lång=)

En hektisk dag framför oss

Det är så mycket som måste göras denna veckan eller helst idag!
Skicka in papper om Hindersprövning till skatteverket så prästen kan viga oss
Beställa våra ringar
Besöka verkstaden med bilen
BVC med ebba ska vi idag, väga och mäta henne. Hon ska även träffa farbror doktorn idag!
Enzo måste få komma ut på en promenix så jag tänkte faktiskt fråga min syster om hon vill göra det!
Ska träffa anneli efter hon slutat jobba, nova lund ska vi till!
Lite mat i magen måste oxå hinnas med där i mellan alla måsten! Suck hur ska detta sluta.
Jag har iaf hunnit duscha själv, ebba har fått ett härligt bad och är mätt och belåten, ligger i vår säng och sover gått!
Måste till banken oxå. AJAJ huvudvärk




















Jag bara älskar sommaren och när alla vänner kommer och umgås hemma hos oss! Vår trädgård kommer att vara en "fritidsgård" denna sommaren. Och jag bara älskar det=)

godmorgon

Min man sover, brevid honom ligger vår dotter och sover, även våra två katter sover. Endast jag och älskade enzo är vakna. Enzo är ute i trädgården och spatserar stolt med sin favorit boll o munnen! Söt.

Jag sitter här vi datan, med min kaffekopp och en HÖG med papper som måste sorteras. Jag är jätte dålig på att hålla i ordning på papper. Funderar starkt på att köpa fler pärmar så man har till alla olika viktiga papper. Men då har vi nästa bekymmer. VAR ska jag placera alla pärmar. Då måste vi införskaffa ett skåp. Får väl ta och införskaffa ett snyggt skåp på IKEA en dag!'


Vår tös börjar bli stor. Nu är vi uppe i stlk 62. Hon har nämligen en väldigt lång överkropp och lite kortare ben. Så allt i stlk 56 passa på bredden men inte på längden och då pratar jag om Bodys. Byxor är okej i 56 fortfarande. Min älskling. Finns inget bättre än att vakna, titta på sin dotter och få världens smile. Blir glad i hela kroppen och hon har gjort min dag! Mammas flicka=)

Idag får vi besök, mamma och pappa kommer hit. Mickes mamma och pappa samt broder. Fia kommer en sväng och ska låna flyttkartonger. och renne kanske tittar ut en sväng oxå!
Pappa och micke ska lägga plattor på framsidan. Här händer det saker i trädgården. Snart har vi en pool på baksidan med. Skönt


Ebba är redo Inför sommaren 2009=)


Glad påsk

Glas påsk mina vänner! Hoppas ni får många fina påskägg! Jag hoppas på ett iaf. Man blir aldrig för gammal för att leta påsk ägg. Inte jag iaf! Haha. Idag är renne här med sin son neo och hälsar på! Mickes mormor är oxå här. Solen skiner som vanligt i vår trädgård och livet är härligt. Ikväll blir det helsingborg! Ska bli roligt faktiskt!

Mammas trollunge i farbror jonas armar=)

Fint väder och vi beger oss ner mot havet!

Idag är det helt underbart! Jag och min familj ska ner och hälsa på Chille, Evelina och Jonna nere i Beddinge där dom har husvagn! Enzo ska oxå följa med. Tänkte ta en sväng ner på stranden så lilleman kanske kan få bada!

Haj så länge och glad påsk

Shopping står på dagens schema

Idag blir det shopping för hela slanten! Ska Till staffanstorp och se vad dom har för trevlig klänningar till mig! Sen bär det av till stan för att hitta ytterligare en klänning!

Väntar på att anneli ska komma med frukostbullar, tar nog en stund till eftersom hon kört punktering=) Tokfia=)Sen ska vi möta upp mamma och linn i stan!

Jonas är här oxå, han sitter och leker med ebba=)

Tröttare än på länge!

Min kropp säger ifrån och det är nog dax att jag lyssnar annars kan det gå illa!=(  måste orka med mer än att vara mamma kanske vara lite trevlig oxå!

Utflykt står på schemat denna veckan

Denna vecka kommer jag och ebba att göra en massa utflykter!
Idag blir det Lund för att hälsa på på mitt jobb! Ska bli så roligt!
Imorgon bär det av till trelleborg och hem till Carrro=)
På torsdag ska vi till malmö och se om vi kan införskaffa en bröllopsklänning till Mamma=)

Igår va vi flitiga jag och min man, vi tog bilen och körde till svågertorp och införskaffade ännu ett utebord att ha på framsidan! Så nu mina vänner finns det plats åt er alla i vår trädgård (att sitta iaf) men det finns rum för er ändå, alltid välkommna!

Gjort är gjort och sagt är sagt!

Måndag morgon=)

undrar ibland om människor förstår när det har sårat någon annan djupt eller tror att det va inte "så farligt"
Igår va jag och fick vigjort mina naglar, dom fick en tuch av olivgrönt glitter. Tjusigt! Sen va det kalas för mickes lillebror som fyllde femton! Har fick porrfilm och porrtidning=) Får börja någonstans!

Idag ska jag till kuratorn och då kommer min´farmor och passar ebba! Ska även köra med bilen till verkstad för där är en lampa som lyser som inte ska lysa=)

Sen blir det trädgården för hela slanten för solen den skiner så underbart!

Får dra på mig lite kläder kanske! Morgonrocken är inte så sexig!

Igår blev ebba 6 veckor! Älskar dig min dotter


Min dag och INGEN ska få förstöra

Du ska inte få förstöra för mig. Det kom ett par tårar men du är inte värd dem! Ligger inte bara till mitt intresse att höra av mig var gång. jag har fått barn, har inte den tiden längre att lägga. Får man inget gensvar tröttnar man.

Efter den dagen är det inte samma sak längre.

Trädgården min är vidgjord!

Nu är jag nästan klar! En bit på vägen har vi kommit iaf! Har fixat en grill, låbat stolar av mamma och sen har vi gjort vid rabatten på baksidan sammt fyllt på jord på diverse ställen där vår älskade hund har grävt! Så nu börjar det likna något=)

Har fått en massa fräknar i ansiktet efter denna dagen!

Visit hos chille och evelina i husvagnen ikväll! Trevligt


Godmorgon härliga Sverige=)

Sverige är ett härligt land på våren, det är så skönt i vårsolen. Den värmer så gott=)
Igår va jag och en del av "mamma gänget" ute och promenarade i den sköna vårsolen, snackade massa skit och hade väldigt trevligt. Iaf från min sida! Man ska aldrig dömma, vilket jag är väldigt duktig på. Se så fel man kan ha!
Det va även första stora kvällen på året med streat race! Så mycket folk, och ALLA va med. skit roligt hade vi! Bebisarna fick givetvis oxå följa med! Ebba tyckte nog inte så mycket, låg mest i vagnen och sov! Hade köpt skyddskåpor till dom innan på dagen för att skydda mot alla höga ljud från diverse bilar! Alma (Nedzad och Emmas dotter) Tyckte att det va skit roligt med bilar som körde fort! SÅ söt när tittade!

Idag är det ännu en dag med strålande sol=) HÄRLIGT
Har fått i uppdrag av min man att införskaffa en grill idag då vi ska grilla här hemma i morgon kväll! Får tyvärr sitta inne och äta eftersom vi inte har några utemöbler än!=(

Hejsvej ebba kallar


Våren är äntligen här=)

Ja nu verkar det som att våren är här, min trädgård säger det iaf! Det bara sprackar ibland blommorna.

Blev en lång promenad med hemma mammorna igår. Evelina och Sanna. Efter fika med kaffe och kaka!

Idag har jag och två av mina tärnor, det vill Säga Molle och Linn varit på Nova i lund och införskaffat deras tärnklänningar till bröllopet=) Så fina dom kommer att bli. Nu är det bara jag kvar, min klänning! Jag vet i tusingen vilken modell jag vill ha! ska inte vara "för mycket" och inte vara " för lite" heller. Så lite lagom siktar vi på! Så nu är det bara det sista som ska göras haha. Maten ska handlas, dekorationen ska inhandlas, all sprit och dricka. Sen är det fixa och färdig fram till dagen D då allt ska slutföras=) Jag är lycligast i världen. älskar micke så mycket. känslorna bara spritter i kroppen. Vi har verkligen funnit varandra och har det helt underbart tillsammans. Mår så bra med honom. Allt verkar så enkelt på något sätt! Vi tar det som det kommer.=)

RSS 2.0