Som en gift kvinna=)

Vår dag blev helt underbar. Allt gick nästan som planerat. Men det blir bara så när det är jag och micke som ska göra nått. Alltid något som inte går som det skulle=) Men bortsett från det hade vi en helt underbar dag.
Fick åka fin bil till kyrkan. Tack hjärtat(Martin) Det va en helt fantastisk känsla att stå i kyrkan och höra klockorna ringa. Och sen när bröllopsmarschen satte igång. Känslan går inte att beskriva. Det va häftigt underbart.
Kvällen fortsatte ute hos oss med mycket lek, god mat, god dricka och unerbara vänner. Tack alla för en helt fantastisk dga. Tack mamma och pappa, tack yvonne och mats. Tack farmor. Tack malin, linn, anneli, chille, jonas och emil=)


Ebba fick sitt namn denna dagen med=) Nu heter hon Ebba eva Ann Lundin=) Hon fick så många fina och behövliga presenter! Tack

Och vi, vi fivk ihop till en halv thailandssemester=)















partyttält

Idag kl 11.00 kommer partytälten, bord, stolar och servicen som vi har hyrt till på lördag. Jag ber till gudarna att det blir bra och att alla får plats. Hoppas det får plats på gräsmattan oxå=)
Mamma kommer hit och passar ebba en stund medans jag ska möblera i tältet!
Det sista ska göras innan lördagen. Packa ner allt i lådor så det är lätt att bära ut till tältet!
Väskan ska packas som vi ska ha med på bröllopsnatten. Har fått tydliga direktiv av Micke att det ska vara nerpackat: Badkläder, Myskläder, handdukar, shampoo, tvål, tandborste, ombyteskläder till dagen efter. Alltså ska vi bada någonstans och vi ska vara borta fram till söndag kväll. Men vad vi ska göra det har jag inte den blekaste om! *suck* jag har tappat kontrollen HELT!

sömnlösa nätter!

Fy vad jag e nervös, så nervös att jag knappt sover en blund om nätterna. Alla tankar går till lördag, THE BIG DAY....
Kommer allt hinnas med?, vem ska vara "arbetsledare" och vem tar hand om ebba?! Hur ska all dekorationen stå på borden? Hur kommer borden att stå i tältet? När kan vi duka. SHIT jag blir tokig. Låt det på bli lördag NUUUUUU

midsommar

Midsommarafton idag och det blir lungt för familjen Lundin. Vi ska spendera vår midsommar hos mina föräldrar! Äta god mat och spela spel. Kanske blir en runda till de andra och hälsa på!

Va hemma hos emma igår och gjorde en provuppsättning av bröllopsfrisyren. Jag kommer bli såååååå vacker=) Precis som jag tänkt mig.
Dagarna bara rusar förbi i en jävla fart. Jag hinner inte med. Och hela nästa vecka är uppbokad.



Måndag: BVC
Tisdag: Lämna bilen på verkstad
Onsdag: Bygga naglar 10.00, hämta klänningen
Torsdag: Träffa prästen på eftermiddagen, Tälten till bröllopet/dopet kommer
Fredag: Malin och Kim kommer hit, förberedelser för Dop/bröllop
Lördag: DOP OCH BRÖLLOP

Promenad

Idag har det blivit mycket promenerande. Gick från mamma ner till sanna och evelia. Därifrån vandrade vi ner i byn sedan hem igen. Två timmar promenixade vi. Alltså ni som inte känner till Svedala så har jag promenixat runt hela scedala i princip. Hem till mamma igen och ebba fick lite mat och även jag. Sedan blev det ytterligare en längre promenad med Enzo=) Vädret har ju tillåtit det så det gjorde inte saken sämmre!

semesterhelgen är bokad!

Vi åker till Skara den 2 juli och kommer hem den 5 juli. Sanna henrik tilda jonas jag micke och ebba åker på en mini semester till skara! Ska bli skönt. Billiga stugor finns att hyra runt om skara. Ring till Skara Turistbyrå så hjälper de dig=)


Blir skara sommarland med=) Mysigt värre!

Tacos på menyn för kvällen. Väntar bara på att grabbarna ska dycka upp!

Tror jag ska bli sjuk=(

Ont i hela kroppen, ont i knoppen, feber,gnällig, trött=( Sjuker kanske?

lasy day!

Skönt med en lat dag iband! 
Fast jag borde göra något vettigt.
Har tvätt i källaren som jag inte orkar ta, dammsugning av golven hade behövts.
Damms av hade oxå behövts.
Orkade inte ens laga middag idag så det blev Mc donalds.
Ajaja fy fy fy.
Tv har varit igång hela dagen, likaså datorn.
Det ändå vettiga jag gjort idag är: Lämnat bröllopsklänningen på kemtvätt och duschat!
Men jag orkar bara inget annat.
Har varit jätte trött de senaste dagarna.
Börjar undra om något är fel?
Har börjat äta P-piller. 
biverkningar av dom va trötthet. Även ökad matlust!

önskar jag oxå lagt mig och sovit innan när ebba somnade. Inte lönt att göra det nu för hon vaknar nog snart!=(

öland denna sommaren?!

Kanske det blir öland. Vi får se. Högsäsong helgen vi tänkte åka och då är det dyrt dyrt dyrt! Känner inte för att tälta med ebba. Hon är alldeles förliten!

har hämtat min klänning idag. Den är så vacker. Jag kommar att bli den vackraste bruden någonsin!

Nu är det Bara 17 dagar kvar!

Nedräkning....19 dagar kvar till The BIG Day

19 dagar kvar. Jag är bervös delux. Kommer allt att klaffa med tiden. Det är tiden jag är mest nervös över. Ajajaj ojojoj! Tur man har så många nära och kära som ställer upp och hjälper till. Vill inte att någon ska känna sig tvingad! Tycker det är jobbigt att be om hjälp!

Idag har det varit en lugn dag. Jonas har varit här, Mirro har varit är min syster och bato! Mirro och Jonas joinade mig till middagen. Ungspannkaka med bacon blev det. Så gott!
Har varit med bilen på verkstad oxå. felsökt den än en gång. Biljävel, motorlampa lyser från och till. Så denna gången kom vi överrens om att den skulle genomgå en helkoll för att få bukt med problemet.Vill ju att min bil ska fungera!

Ebba har varit gnällig, somnade i sin säng för natten precis. La henne och hon somnade direkt=) Mammas flicka.

Har varit och provat min bröllopsklänning, äntligen är den klar. Ska hämta den på onsdag och sen lämna in den för tvätt och pressning så den är fin! Vilken klänning. och vilken brud jag kommer att vara. Inte ett öga kommer att vara Tort i kyrkan! 


klassträff=)

Igår hade vi klassträff från gymnasiet=) Skit roligt hade vi trots att vi bara blev 8 personer (av 39). Haha men vi gjorde det bästa av situationen. Åt god smörgåstårta och drack gått. Anneli och carrro som ordnat med allt. Efter vi varit hemma hos carrro blev det utgång. Uppenbar blev det. Trevligt. Aldrig varit där. Tack så mycket mina vänner. Får vi göra om!



Vilken kväll/natt=)

konstigt

Känner mig lite konstig. Ska mitt liv se ut så här restan av livet? Jag är nog inne i en period där allt känns jobbigt, tråkigt och bara skit. Upp på benen igen bara.

idag blir det en sväng om in till stan med sanna och barnen. Mysigt. Mobilia efter hon bytt deck på bilen!
Ikväll ska jag och ebba ner till trelleborg, hem till anneli ska vi. laga god middag, och äta gottis och glo på film=) Mysigt värre!

Min lata och trötta katt en eftermiddag!


BVC och vaccination

Idag ska ebba få sin Tre månaders vaccination. Efter som hon va förkyld förra veckan fick vi skjuta fram det till idag! Hoppas att det går bra för mamma emelie är spruträdd!

I am love with a Fairytale

Den låten är faktiskt bra.

Tänk om det vore så, man va kär i någon men det kunde endast vara i en dröm. Tabu i verkligheten. Jag hade inte stått ut.

Onsdag idag! Vad står på schemat?
Vi ska ner på banken och sätta in lite pengar, gå på apoteket och handla P-piller till mig så det inte sker en olycka för det vore hemskt faktiskt.
Sen ska vi bada med de andra mammorna=) Mysigt, får hoppas att det går bra! men det skulle juag tro att det gör. Ebba älskar att bada!

Trött är jag i dag så in i hel*ete! Vaknade av ebba som la och sa något som lät som Mamma=) så så hemskt va det inte men ögonen va tunga! Kaffe löste det problemet.

Drömmt en massa inatt. Om att lämna bort ebba till fel personer, personer jag inte känner mig trygg med. Och om hur jag kämpar för att hon ska få vara hos någon annan. Drömmer om en och samma person varje natt just för tillfälligt. En person jag borde släpp för länge sen! Men är fast klistrad på min hjärnhinna! Jävla jävel!!!!!!!!!!

stranden

idag blev det stranden i beddinge med evelina jonna och caroline. Mysigt men det blev snabbt kyligt=( Och nu är solen borta och molnen här. tråkigt.
Fick iaf några timmar=)

Grillning står på schemat för kvällen! GOTT!!!!

Bröllopsplanering!

Idag har min favvo malin varit här och vi har planerat inför bröllopet. Brodsplaceringen är gjord och vad som ska ske före och efter bröllopet. Dop har vi oxå planerat men det följer liksom bara med i de andra planerna. Så nu kan jag vara lite lugnare iaf=)

RSS 2.0