Jag har arbetat!

Fast jag är hemma och är mammaledig så har jag gått in och jobbat extra varannan helg. Fre-sön. tio timmar var dag. Så på söndagen är man HELT slut. Inte nog med det så håller jag nog på att bli förkyld. Hoppas att det inte bryter ut.

Idag blev det hemgång tidigare på jobb då det kom extra personal. Tack Tack. Jag behövde verkligen det. magen höll på att vända sig ut och in! Grabbarna har spelat fotboll idag och är påväg hit med pizza!

Tisdag blir det ullared med Nettan! Vi ska shoppa och ha en skit rolig dag! Mys mys.

Min man ringde mig tidigt denna veckan och sa att vi skulle ut och äta och gå på bio på torsdagen, ebba skulle till sin farmor och farfar. Sån mysig överraskning och bra blev det=)

Tidiga morrnar!

Morrnarna blir allt tidigare för varje dag som kommer. Och jag har märkt att jag inte är skapt för det. inte efter vi fick ebba iaf. Förr va det inga problem med att gå upp tidigt men då fick jag oxå sova hela natten. Inte nu längre. Mat runt tre fyra tiden vill lilloppan ha! Men vad gör man inte för sitt barn. jo ALLT=)

Igår va vi hemma hos Nettan. Blev lång promnead med barnen, fika hemma hos nettan med bullar och gott pålägg, sedan hem, hämta hunden, mata ebba för att sen åka ner till nettan igen och ha en liten tjejmiddag jag nettan och bettan samt barnen.

Idag hade jag tänkt göra vid trädgården. ogräset växer som.............ogräs=) Klippa gräsmattan ska jag göra! Ebbas moster kommer hit oxå.

Ikväll får jag besök av tezan=) Trevligt

Min syster åker till USA i morgon, och jag är nog mer nervös över det än hon själv är. Hon ska först till Chicago sedan flyga därifrån till Miami. Tycker det är skit häftigt och jag måste erkänna att jag är väldigt avundsjuk på henne. Men hon har sagt sedan vi va små att hon vill dit och nu händer det=)
Men storasyster är NERVÖS!

Så mycket hat!

Om jag bara kunde så skulle jag strunta i den personen. Men var gång man ser personen flyger hatet upp i ansiktet på mig. det kryper i min kropp. Och nu, komma och tro att man kan vara med över allt. Håll dig väck. Blä på dig.

i helgen blev det mycket jobb och mindre umgänge med vänner och familjen. har saknat micke mycket och min lilla tös med. Det händer så mycket när man är borta. men tur är väl att det händer saker ändå=) Mitt lilla troll hon bara växer och växer.
Väger numera 7690g och är 68 cm lång. Sitter nästan själv utan stöd. Och är vaken mer för varje dag. Glad nästan jämt=) Så stolt mamma jag är=)

Jobbat i dag med. mellan 8 och 17. Sedan kom min mamma och ebba och min pappa till jobb. Vi badade i havet=) Ebba älskar det. och duscha ska vi inte prata om. Hon gillar det=)

Har skickat efter en massa bilder från Dopet/Bröllopet som inom en framtid ska sättas i fotoalbum. Minnesvärt=)

Nu är det snart dax att väcka lillstumpan och få i henne lite välling sen ska vi sussa kudden!







RSS 2.0