kalasfirande

I går lördag firade vi ebbas 1 års dag. väldigt trevligt och allt blev lyckat. massor av fina presenter fick hon. Och hennes mamma ja honj gjorde hysteriskt fina smörgåstårtor=) stålt över mig själv måste jag säha.
Blev massa snacks på kvällen och spel. Jag gick i säng nästan samtidigt som ebba. jobbat hela dagen och jobbar i morgon och på tisdag oxå.

I morgon blir lillfisen 1år. Helt otroligt vad tiden går snabbt. lite skrämande är det när man tänker efter men så underbart!

sjuk=(

Hej mina vänner.
Jag är jättedålig på att blogga, hinner inte riktigt och orkar inte heller.
Livet är inte som det va innan. Jobbar, kommer hem och går och lägger mig. Jobbar så långa dagar!
Har gått upp i vikt sen jag började jobba då jag inte tar mig tid att röra på mig. Vill använda min lediga tid till min familj. Har en krävande sbart ett åring som kräver vår fulla uppmärksamhet och tid. Jag är slut i kroppen och i huvudet, vilket har lett till en influensa, kräksjuka. Fick vara hemma fråb jobb i söndags, låg hela natten vid toaletten och spenderade resten av dagen därpå i min säng. Har fortfarande inte i varenda muskel och det gör till och med ont att ta djupa andetag och hosta=(
Ledig i morgon oxå så det är okej. hinner förhoppningsvis repa mig.

tur livet bara förändras

Lite jobbigt är det just nu att livet förändrades så drastiskt. Från att vara mammaledig till att börja jobba heltid. Saknar att vara hemma med ebba. Saknar alla promenader. Och att få komma ut och vara ute varje dag. Få se ebba förvandlas till ett barn, från bebis till en liten flicka=( Och alla mina mammavänner!
Ja det är jobbigt

inbrott

det skedde ett inbrott hos mina föräldrar igår, någon gång mellan 12.00-20.00 igår! allt v a fram plockat i hela huset, en glasruta in slagen. polisen var där, tog fibger avtryck, anmälan osv.
är där någon som vet nogåt  eller hör något! ring!!!!!

överraskning

Det fick malin. En rejäl överraskning och hon såg chokad ut. Men så mysigt vi har haft det=) Allt som vanligt inget förändrat.=)
Vi ses snart igen.

Snö snö och åter snö. Vi kan inte ta oss hem, för mycket snö vägen är igensnöad så vi stannar hos mamma. Får ta oss hem i morgon och städa och rengöra till katterna. Måste ta posten oså och hämta internetdosorna! Oj vad beroenda man är av allt.
Känns som söndag idag. Men oj så fel jag hade. Jobba i morgon, förhoppningsvis om jag kan köra inte till jobb! Det märker vi!


RSS 2.0