Idag börjar renoveringen!

Idag kommer bäver och hjälper oss att få nya golv=) han är en pärla!
Tömde ebbas rum på saker med hjälp av sandra! Linn passade ebba och höll en sysselsatt=) tack för hjälpen flickor. Så eftersom där ska renoveras hemma flyr jag och ebba fältet, hem till Mormor, bäst får ebba skull, hon kan ju knappt röra sig där hemma när där står saker över allt! Sen till helgen ska reseten av golven läggas! Så vi bor hos mamma till dom är färdig.

Har varit på öppna förskolan med ebba idag. Alltid lika roligt, men idag va vi trötta! Tror min dotter har en tand på väg upp! Ser den men den har inte sprukit igenom än. För dom kan väl bli trötta av det oxå?
Har varit hemma hos sanna en sväng idag! Druckit kaffe och snackat skit=) Körde hem till mamma senare och åt en macka, tog min hund och dotter och vi har nyss kommit hem från en lång runda!

ska börja förbereda maten till mamma och pappa kommer! det blir creps=)

Mycket som har hänt!

Är dålig på att blogga men för att kunna blogga krävs inspiration, tid och framför allt ork! Den orkaen har jag inte haft!

Min syster fyllde 20 år i söndags så det blev fest för hela slanten i lördags. Mycket trevligt och hon verkade nöjd och glad!

Ebba hon bara växer och växer tiden går alldeles för fort=) Mammas flicka börjar bli stor tjej=)
7 månader är hon nu!

Ska få nya golv där hemma från och med onsdag, ska bli skönt med lite uppfräschning!

Duschen kallar på mig!

Lugn helg

Helgen som va den va mycket lugn. Massa promenader och mys. Linn och Nettan va här i lördags och åt middag med mig. Blev kycklingfilé med ungsbakad potatis=) SÅ gott.

Micke va och körde Go cart med sitt jobb!

Idag har det varit en mycket lugn dag. Jag och ebba har varit ute och prmenerat en massa. Gick till en lekplats och gungade=) Hon älskar att vara ute mitt lilla troll. Så nu har jag varit och köpt upphängningar så vi kan sätta upp henne gunga i trädgården. Mest för att hon tycker det är himmla roligt att gunga och dels för att jag ska behöva packa bilen full varje dag för att vi ska komma ut och gå och göra nått. För här är som sagt ingenstans att gå! Jo ut på den stora vägen med massor av trafik. JAG VILL FLYTTA!!!!!!!!!!!

RSS 2.0